Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > Video Encoding > MPEG-4 Encoder GUIs

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 26th January 2007, 16:53   #11  |  Link
jeffy
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 943
Quote:
Originally Posted by The Scientist View Post
OK, just making sure it was the registry access part that was giving problems.

Yes the codec stuff wont work, I disabled them.

Two more file HERE

One more thing: What country you from?, well your PC..... Do you use "," as a decimal seperator? like 2,5?
Well, I would like to know what's going on
I don't know why, I clicked C:\Program Files\avi.NET BETA3XP\avi.NET4.exe or C:\Program Files\avi.NET BETA3XP\avi.NET3.exe, it gave me some sort of error, but I didn't take a note, clicked Continue and I closed it. Clicked 4 and 3 again and none give any errors. Examining continues on my part.


Decimal separator is a comma "," on this version, yes. Didn't make any trouble with former avi.net versions.
jeffy is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 06:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.