Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > Video Encoding > MPEG-4 AVC / H.264

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 1st April 2021, 18:40   #421  |  Link
Selur
Registered User
 
Selur's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Germany
Posts: 7,344
@Richard1485: For me they are still there unless 'Ghostery' is enabled.
__________________
Hybrid here in the forum, homepage
Selur is offline   Reply With Quote
Old 1st April 2021, 22:46   #422  |  Link
Richard1485
Guest
 
Posts: n/a
I don't have Ghostery, but I've quoted the OP, and the images are indeed still there. Something else must be blocking them. My bad then. It's good to know that they're still there. I went to check something the other day and couldn't see them. Thanks.
  Reply With Quote
Old 5th June 2024, 04:11   #423  |  Link
Selur
Registered User
 
Selur's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Germany
Posts: 7,344
Nowadays, the pictures timeout of me,...
__________________
Hybrid here in the forum, homepage
Selur is offline   Reply With Quote
Old 9th June 2024, 18:02   #424  |  Link
FranceBB
Broadcast Encoder
 
FranceBB's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Royal Borough of Kensington & Chelsea, UK
Posts: 2,958
Quote:
Originally Posted by Selur View Post
Nowadays, the pictures timeout of me,...
This is weird...
They also wouldn't load on my side on Chrome, however when I quoted the original post and tried to access the image directly at:

http://tom.niko.users.sbb.rs/resolutions.png

it would load and display.
At that point I started wondering: could it be an HTTPS issue?
And sure enough, if I try to load the same page with HTTP instead of HTTPS (namely http://forum.doom9.org/showthread.php?t=154533 instead of https://forum.doom9.org/showthread.php?t=154533) Chrome ignores it and loads the HTTPS version without images anyway. On the other hand, loading the HTTP version on Firefox works and sure enough the images are still there:



Funnily enough I have the "Always use HTTPS connections" disabled in my Chrome settings but it looks like the browser is testing and probing each HTTP website you visit to see whether it also support an HTTPS equivalent version and automatically "upgrades" you to HTTPS. At that point, I guess they're blocking plain HTTP elements like images due to a security concern which is why they're visible on Firefox but not on Chrome. Why Google, why...?
FranceBB is offline   Reply With Quote
Old 17th June 2024, 10:23   #425  |  Link
tebasuna51
Moderator
 
tebasuna51's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Spain
Posts: 6,998
I attached the images to avoid the problem.
I let the original url but now a copy of the images are in Doom9 and must be always see.
__________________
BeHappy, AviSynth audio transcoder.

Last edited by tebasuna51; 17th June 2024 at 10:29.
tebasuna51 is offline   Reply With Quote
Old 17th June 2024, 17:00   #426  |  Link
Selur
Registered User
 
Selur's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Germany
Posts: 7,344
Thanks!
__________________
Hybrid here in the forum, homepage
Selur is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 17:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.