Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > Video Encoding > MPEG-4 ASP

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 15th May 2009, 00:41   #1  |  Link
Addeboy
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1
Buggy XviD 1.2.1 build with ICC for EM64T

On Ubuntu 9.04 64bit version I tried to build XviD 1.2.1 with ICC for Linux, version 11.0.083 EM64T. The build is successful, only with CFLAGS=-no-multibyte-chars, but when I encode on 2nd pass, I get a segmentation fault during the process. I used Avidemux 2.4.4 and mencoder and both crashed at 2nd pass, so I assume it's xvid's fault. In xvid I tried different options enabled or disabled, but no one worked. Same version compiled with gcc has no such problems. The only reason I wanna make it work is that I noticed an 10% speed boost on 1st pass, and that's quite good beside the speed gained by using a 64bit build. Thanks in advance for your ideas.
Addeboy is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
64bit, icc, linux, xvid

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 17:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.