Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > Capturing and Editing Video > Avisynth Usage

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 16th June 2012, 11:00   #1  |  Link
Lenchik
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Location: Russia
Posts: 62
How do i import Cineform source into Avisynth?

How can i import Cineform source to Avisynth in a stack16 doubled height format that cretindesalpes' Dither package uses? Maybe some example script if any?
I want to try importing and high bit depth processing on Cineform samples from SiliconImaging.
Lenchik is offline   Reply With Quote
Old 16th June 2012, 13:22   #2  |  Link
Yellow_
Registered User
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 378
If the source is greater than 8bit then jmacs high bit depth tools would probably do the job for 10bit.

http://forum.doom9.org/showthread.php?t=162296

You can get the Cineform codec at the gopro site in the studio download if that is also part of your query.
Yellow_ is offline   Reply With Quote
Old 16th June 2012, 21:35   #3  |  Link
Lenchik
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Location: Russia
Posts: 62
Thanks.
But jmacs' DeepColorTools are for v210 in mov.

I have downloaded Flying the Paper Airplane CineForm RAW (in avi) sample and GoPro CineForm Decoder which plays it but blindly colors.
Lenchik is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
cineform, dither, stack16

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 07:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.