Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > Video Encoding > MPEG-4 Encoder GUIs

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 25th January 2023, 14:06   #19961  |  Link
Atak_Snajpera
RipBot264 author
 
Atak_Snajpera's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Poland
Posts: 7,716
My last idea. Have you tried changing process priority once encoding is running for ffmpeg.exe from default to for example HIGH. x265.exe keep as is. You can use Process Hacker/Explorer for that.
Atak_Snajpera is online now   Reply With Quote
Old 25th January 2023, 14:33   #19962  |  Link
TDS
Formally known as .......
 
TDS's Avatar
 
Join Date: Sep 2021
Location: On a need to know basis.
Posts: 536
Quote:
Originally Posted by Atak_Snajpera View Post
My last idea. Have you tried changing process priority once encoding is running for ffmpeg.exe from default to for example HIGH. x265.exe keep as is. You can use Process Hacker/Explorer for that.
I haven't, but wouldn't you have to change this every time you start RB ??

What about the encoder "priority" setting in RB, would that make any difference ??

Also, Process Hacker has been superceded...

https://www.systeminformer.com/

UPDATE:- You CAN set this to a HIGH priority with System Informer (Process Hacker), but to set it permanently, you need to have the app set up as Administrator (install it with Admin rights)
__________________
This can be SO "TeDiouS"..
Long term RipBot264 user.

#1 Ryzen 7950X
#2 Intel i9-13900KF
#3 Ryzen 5950X
#4 Ryzen 5900X
#5 Ryzen 3950X

Last edited by TDS; 26th January 2023 at 01:49.
TDS is online now   Reply With Quote
Old 25th January 2023, 21:24   #19963  |  Link
apol847
Registered User
 
Join Date: Jan 2023
Posts: 5
Quote:
Originally Posted by Atak_Snajpera View Post
Sorry for delay. I completely forgot about that.
https://www.mediafire.com/file/r2hmt...Source.7z/file
No problem. I was also busy. Thank you. Let's see if I get this converted to Linux.
apol847 is offline   Reply With Quote
Old 26th January 2023, 01:16   #19964  |  Link
TDS
Formally known as .......
 
TDS's Avatar
 
Join Date: Sep 2021
Location: On a need to know basis.
Posts: 536
Request for black text..

Atak, I have a simple request that will make it a lot easier for us "old fart's" that have poor eyesight, and can't be bothered wearing their glasses.

Could you please change the colour of the text in most windows (Job Queue, Encoder Server, etc) from what seems to be a grey / dark grey, to just plain black, especially the Server name in Encoder Client.



__________________
This can be SO "TeDiouS"..
Long term RipBot264 user.

#1 Ryzen 7950X
#2 Intel i9-13900KF
#3 Ryzen 5950X
#4 Ryzen 5900X
#5 Ryzen 3950X
TDS is online now   Reply With Quote
Reply

Tags
264, 265, appletv, avchd, bluray, gui, iphone, ipod, ps3, psp, ripbot264, x264 2-pass, x264 gui, x264_64, x265, xbox360

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 11:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions Inc.