Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > General > Subtitles

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 28th April 2013, 16:42   #1  |  Link
house3272
House3272
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 2
Encore purposely lagging subtitles?

I've been using Encore for a while now, never done anything with subtitles though. In the foreseeable future, I probably will have to deal with them often.

I brought in a video using Premiere and Dynamic link, then the subtitles through Encore. The video and audio are synced correctly.
Now there's a spot around 02:03:20:00 where the last subtitle shows up.
The specific text from the original video, ripped mkv, along with audio and video confirmation from the converted mp4, and inside both Encore and Premiere, all agree that it should be 02:03:18:08 to 02:03:22:08.
However, in Encore, this changed to 02;03;25;20 - 02;03;29;20. (yes, I selected 'absolute')
Upon exporting it, Encore shot out a different version with all the subs progressively lagging.

Also, why did encore change the notation to semicolons?

Thanks!

Last edited by house3272; 28th April 2013 at 16:46.
house3272 is offline   Reply With Quote
 

Tags
colon, encore, lag, subtitle, timecode

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 01:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.