Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > Capturing and Editing Video > Avisynth Usage

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 29th October 2011, 11:02   #1  |  Link
PTDown
Registered User
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 6
[Help] Audio OOS

Hi folks!

Im tryng encode a .mp4 with 50fps (Digital TV). When i encode to 25fps (PAL) the audio is oos. So i have to use FFMS2, but he does not recognize .aac

Here is the script:
Code:
Import("C:\Program Files\AviSynth 2.5\plugins\NAA.avs")
FFIndex("C:\Users\Ricardo Vieira\Desktop\Entrevista\1025205953DVB-TRTP 1_852_1782_0_929.mp4")
AudioDub(FFVideoSource("C:\Users\Ricardo Vieira\Desktop\Entrevista\1025205953DVB-TRTP 1_852_1782_0_929.mp4"), 
FFAudioSource("C:\Users\Ricardo Vieira\Desktop\Entrevista\1025205953DVB-TRTP 1_852_1782_0_929.aac"))
nnedi3(field=-2)
SelectEven()
crop( 2, 2, -2, -4)
Spline36Resize(640,480)
NAA()
Error:


SAMPLE: http://dl.dropbox.com/u/30743665/102...0_929_0_30.mp4

Help please.

Best Regards,
PTDown.

Last edited by PTDown; 29th October 2011 at 11:11.
PTDown is offline   Reply With Quote
 

Tags
aac, audio, audiodub, ffindex, mp4

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 11:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.