Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > Hardware & Software > Software players

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 18th February 2024, 09:05   #10401  |  Link
Aleksoid1978
Registered User
 
Aleksoid1978's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Russia, Vladivostok
Posts: 2,787
Do not translate. There is simply no other place there.
__________________
AMD Ryzen 5 3600 /GIGABYTE B450 Gaming X /Patriot 32Gb@3200 /Kingston 500Gb M.2 /RTX 4060 /Samsung U28R550UQI /OLED Philips 55OLED707 /Yamaha RX-V471 + NS-555 + NS-C444 + NS-333 + YST-SW215
Aleksoid1978 is offline   Reply With Quote
Old 18th February 2024, 13:51   #10402  |  Link
wushantao
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 144
Well, I shortened the translation and here is the new file

https://files.catbox.moe/eycfct.7z
https://file.io/HP5w7r9Rc5B7
wushantao is offline   Reply With Quote
Old 19th February 2024, 20:33   #10403  |  Link
Klaus1189
Registered User
 
Join Date: Feb 2015
Location: Bavaria
Posts: 1,667
The new "online" label is too long which hides the line on the right. Everywhere else it is fine.
https://drive.google.com/file/d/1-w9...ew?usp=sharing

German translation is fine, no need to update. Same word here
Klaus1189 is offline   Reply With Quote
Old 23rd February 2024, 11:55   #10404  |  Link
PCU
Registered User
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 327
PotPlayer, Windows 11 Home, drivers and everything is up to date: When I active RTX HDR in MPCVR, PotPlayer crashes.

PCU is offline   Reply With Quote
Old 23rd February 2024, 13:10   #10405  |  Link
Aleksoid1978
Registered User
 
Aleksoid1978's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Russia, Vladivostok
Posts: 2,787
Quote:
Originally Posted by PCU View Post
PotPlayer, Windows 11 Home, drivers and everything is up to date: When I active RTX HDR in MPCVR, PotPlayer crashes.

This is a PotPlayer problem.
__________________
AMD Ryzen 5 3600 /GIGABYTE B450 Gaming X /Patriot 32Gb@3200 /Kingston 500Gb M.2 /RTX 4060 /Samsung U28R550UQI /OLED Philips 55OLED707 /Yamaha RX-V471 + NS-555 + NS-C444 + NS-333 + YST-SW215
Aleksoid1978 is offline   Reply With Quote
Old 23rd February 2024, 13:13   #10406  |  Link
PCU
Registered User
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 327
From PotPlayer:

That is mpc VR's bug~~

So contact MPC VR's author~~
PCU is offline   Reply With Quote
Old 23rd February 2024, 17:56   #10407  |  Link
v0lt
Registered User
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,968
@PCU
Check in MPC-BE or MPC-HC.
If the problem persists, please write "Issue" with all the details.

@wushantao
Thanks. Updated.

@Klaus1189
Thanks. Fixed.
v0lt is offline   Reply With Quote
Old 23rd February 2024, 20:01   #10408  |  Link
PCU
Registered User
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 327
Checked it. it's Pot's bug. (Thanks)

Last edited by PCU; 23rd February 2024 at 20:08.
PCU is offline   Reply With Quote
Old 27th February 2024, 07:26   #10409  |  Link
Megalith
Registered User
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 132
Does anyone know why this happens:

1. Pause video in MPC-BE
2. Get Chrome notification (e.g., Checker Plus for Gmail), click on it
3. Video in MPC-BE starts playing again despite having received no user input
Megalith is offline   Reply With Quote
Old 27th February 2024, 08:37   #10410  |  Link
Aleksoid1978
Registered User
 
Aleksoid1978's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Russia, Vladivostok
Posts: 2,787
Disable Global Mediakeys.
__________________
AMD Ryzen 5 3600 /GIGABYTE B450 Gaming X /Patriot 32Gb@3200 /Kingston 500Gb M.2 /RTX 4060 /Samsung U28R550UQI /OLED Philips 55OLED707 /Yamaha RX-V471 + NS-555 + NS-C444 + NS-333 + YST-SW215
Aleksoid1978 is offline   Reply With Quote
Old 27th February 2024, 16:39   #10411  |  Link
Gravitator
Registered User
 
Join Date: May 2014
Posts: 292
My picture is twitching > vvc-720p.ts
__________________
Win10x64, Xeon E5450, GTX 750 2GB, DDR3 8GB.
Gravitator is offline   Reply With Quote
Old 27th February 2024, 19:13   #10412  |  Link
v0lt
Registered User
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,968
Quote:
Originally Posted by Gravitator View Post
My picture is twitching > vvc-720p.ts
How did you make this file?
Other MPEG-TS that I found on the Internet do not have this problem.
v0lt is offline   Reply With Quote
Old 27th February 2024, 20:05   #10413  |  Link
Gravitator
Registered User
 
Join Date: May 2014
Posts: 292
Found from this branch > https://github.com/MediaArea/MediaInfoLib/issues/1942
The MPC-HC modification does not have a brake > https://github.com/MartinEesmaa/VVCE...lter/README.md
__________________
Win10x64, Xeon E5450, GTX 750 2GB, DDR3 8GB.
Gravitator is offline   Reply With Quote
Old 27th February 2024, 20:13   #10414  |  Link
Sunspark
Registered User
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 471
VLC and MPV don't play this file either.. so it's either broken or using a very niche codec.
Sunspark is offline   Reply With Quote
Old 27th February 2024, 23:21   #10415  |  Link
Aleksoid1978
Registered User
 
Aleksoid1978's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Russia, Vladivostok
Posts: 2,787
Quote:
Originally Posted by Gravitator View Post
My picture is twitching > vvc-720p.ts
It looks like the frames are not arranged correctly, their time stamps are mixed up.
Official MPEG-TS does not have this problem.
__________________
AMD Ryzen 5 3600 /GIGABYTE B450 Gaming X /Patriot 32Gb@3200 /Kingston 500Gb M.2 /RTX 4060 /Samsung U28R550UQI /OLED Philips 55OLED707 /Yamaha RX-V471 + NS-555 + NS-C444 + NS-333 + YST-SW215
Aleksoid1978 is offline   Reply With Quote
Old 28th February 2024, 00:15   #10416  |  Link
Aleksoid1978
Registered User
 
Aleksoid1978's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Russia, Vladivostok
Posts: 2,787
Quote:
Originally Posted by Sunspark View Post
VLC and MPV don't play this file either.. so it's either broken or using a very niche codec.
They just don't support the VVC codec.
__________________
AMD Ryzen 5 3600 /GIGABYTE B450 Gaming X /Patriot 32Gb@3200 /Kingston 500Gb M.2 /RTX 4060 /Samsung U28R550UQI /OLED Philips 55OLED707 /Yamaha RX-V471 + NS-555 + NS-C444 + NS-333 + YST-SW215
Aleksoid1978 is offline   Reply With Quote
Old 28th February 2024, 06:33   #10417  |  Link
Gravitator
Registered User
 
Join Date: May 2014
Posts: 292
Quote:
Originally Posted by Aleksoid1978 View Post
It looks like the frames are not arranged correctly, their time stamps are mixed up.
Official MPEG-TS does not have this problem.
It is quite possible that Martin himself once made changes to reproduce non-standard VVC data in TS.
__________________
Win10x64, Xeon E5450, GTX 750 2GB, DDR3 8GB.
Gravitator is offline   Reply With Quote
Old 5th March 2024, 05:52   #10418  |  Link
v0lt
Registered User
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,968
MPC Video Renderer 0.7.3.2210

Changes:
Added the ability to request Super Resolution only for low resolution videos.
"Windows HDR Mode" has been renamed to "Windows HDR".
Improved display switching to HDR mode in some situations.
Added support for Dolby Vision output on HDR displays.
Added support for "RTX Video HDR" for Nvidia graphics adapters. Hardware and driver support required.
Improved deinterlacing smoothness with double frame rate on high frequency displays.
v0lt is offline   Reply With Quote
Old 5th March 2024, 22:43   #10419  |  Link
rahzel
Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 359
Quote:
Originally Posted by v0lt View Post
MPC Video Renderer 0.7.3.2210

Changes:
Added the ability to request Super Resolution only for low resolution videos.
"Windows HDR Mode" has been renamed to "Windows HDR".
Improved display switching to HDR mode in some situations.
Added support for Dolby Vision output on HDR displays.
Added support for "RTX Video HDR" for Nvidia graphics adapters. Hardware and driver support required.
Improved deinterlacing smoothness with double frame rate on high frequency displays.
I'm fairly new to MPC VR and admittedly haven't followed super closely to the devlopment. But how do you (or can you) get Dolby Vision to pass through to your display with Windows? I'm using Windows 10 with a 6600 XT and have an LG C1 OLED connected with an HDMI 2.1 cable.
rahzel is offline   Reply With Quote
Old 6th March 2024, 05:55   #10420  |  Link
v0lt
Registered User
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,968
Quote:
Originally Posted by rahzel View Post
But how do you (or can you) get Dolby Vision to pass through to your display with Windows?
DolbyVision is converted to something similar to HDR10 and sent to the display that way. Perhaps this is wrong, but users really asked for it.

You have an HDR display, look in the input properties to see what actually comes to it.
v0lt is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 03:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.