Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > General > Newbies

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 17th March 2014, 11:49   #1  |  Link
bobapatrick
Registered User
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 2
sound problems with speach

Hello,
I've been using ripbot264 for a few years. In the last month and a half, I've had problems with sound quality in the voice (speach) range. I've downloaded the latest version of Ripbot246 (1.17.5). I've removed all the supporting probgrams (Haalai splitter, ffdshow, avisynth, and Java). I've done this a couple of times and still have the problem. Any suggestions? I had the same problem with Handbrake, and changing the LivDVDNav, which resolved the problem. This first started while backing up my Enders Game Blue Ray. I use MKV files. Any thoughts? I've looked through some help screens, and notice I don't have 4.1 Blue ray console as an option under the audio. I've also tried making ffdshow adjustments using a settings guide. Any suggestions?
bobapatrick is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
sound problems, speach, voice

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 11:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.