Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > Capturing and Editing Video > HDTV / DVB / TiVo

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11th March 2004, 14:51   #41  |  Link
Kika
Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Location: Germany
Posts: 819
OK, it's an older Posting, but i agree to klona: I love my Dreambox. I use it with a HDD (Samsung 160 GByte) and an Ethernet Connection (40/8 MBit/s Down- and Upload).
My "Firmware" is the DBF 0.91 Image, which i really like. Very stable with a lot of nice features.

HDTV-Recording to HDD is no problem, unfortunatly, my PC is way to slow to decode HDTV in Realtime

What i've tried is creating DVDs from the Streams i captured and i'm satisfied with the results. Mostly better than buyed Concert-DVDs.
Kika is offline   Reply With Quote
Old 11th March 2004, 19:25   #42  |  Link
spyder
Matroska Developer
 
spyder's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 315
Quote:
Originally posted by bb
If you want to reencode, yes. If you want to keep MPEG-2, you'd lose quality this way.

bb
Agreed but I haven't seen a DVD player that will play most DVB resolutions. At least not the ones i commonly get, (544x480, 704x480).

My dvd player mirrors the video again to fill the space...which is aggravating I like to watch it in normal vision not double

The 704x480 gets a small border. I have to use 720x480 with this DVD player. The other 2 i have tried won't even play the 544x480 one.

Last edited by spyder; 11th March 2004 at 19:28.
spyder is offline   Reply With Quote
Old 12th March 2004, 18:06   #43  |  Link
bb
Moderator
 
bb's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Germany
Posts: 2,665
spyder, does that happen if you patch the resolution to 720x480, too?

bb
bb is offline   Reply With Quote
Old 13th March 2004, 17:00   #44  |  Link
spyder
Matroska Developer
 
spyder's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 315
Patch the resolution how? Tell me and I will try it
spyder is offline   Reply With Quote
Old 13th March 2004, 21:57   #45  |  Link
bb
Moderator
 
bb's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Germany
Posts: 2,665
Using ProjectX (x08.jar) you should do it by default, if I remember correctly (at least there's a setting). You can use ReStream, too, for instance.

bb
bb is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 06:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.