Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > (HD) DVD, Blu-ray & (S)VCD > DVD burning

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 9th September 2002, 19:54   #1  |  Link
H-O-V-E-R
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 24
IFO file blank after burning onto DVD-R

Ok very weird problem ....

I burned a authored VIDEO_TS folder successfully with PrimoDVD and when I load the DVD-R on my PC and open the IFO files the VTS_01_0.IFO is completely blank. This IFO is what links the intro screens to the main menu. As a result the DVD stops in my standalone player and PC after the intro screens. Why is PrimoDVD burning this IFO blank? The DVD project works fine when its played off my hardrive before burning. I have tried it 3 times with different media and same thing happened.
H-O-V-E-R is offline   Reply With Quote
Old 11th September 2002, 18:46   #2  |  Link
Coop920
Registered User
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 79
this has happened to be also....when the ifo/bup's are blank, this means that something on the disk is not DVD compliant...that could be 1 of many things...so there is no true way to fix it, but go back and try to redo it carefully.

-Coop
Coop920 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 17:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.