Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > Video Encoding > (Auto) Gordian Knot

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 4th November 2008, 00:11   #1  |  Link
den78
Registered User
 
den78's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 101
Gordian Knot v0.35.0 Portable

removed..

Last edited by den78; 24th April 2010 at 23:17. Reason: security reasons
den78 is offline   Reply With Quote
Old 5th November 2008, 07:23   #2  |  Link
den78
Registered User
 
den78's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 101
removed

Last edited by den78; 24th April 2010 at 23:06. Reason: security reasons
den78 is offline   Reply With Quote
Old 5th November 2008, 08:40   #3  |  Link
buzzqw
HDConvertToX author
 
Join Date: Nov 2003
Location: Cesena,Italy
Posts: 6,552
could be interesting if you repack it with gizmo27 new gordian knot

BHH
__________________
HDConvertToX: your tool for BD backup
MultiX264: The quick gui for x264
AutoMen: The Mencoder GUI
AutoWebM: supporting WebM/VP8
buzzqw is offline   Reply With Quote
Old 5th November 2008, 12:02   #4  |  Link
den78
Registered User
 
den78's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 101
removed

Last edited by den78; 24th April 2010 at 23:17. Reason: security reasons
den78 is offline   Reply With Quote
Old 5th November 2008, 16:03   #5  |  Link
gizmo27
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 207
Well if you're a programmer you may can help me to finish The GKMod : doing the work at 2 we'll manage to fix the bug.

At this time GKMod has a bug : it can't mux audio with vdubmod

So if you're interested and if you have the time, it would be a great pleasure to work togheter

PS : And I'm sure this great interest for GKMod isn't in vain
We must believe.

Last edited by gizmo27; 5th November 2008 at 16:06.
gizmo27 is offline   Reply With Quote
Old 5th November 2008, 16:48   #6  |  Link
den78
Registered User
 
den78's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 101
nope, i'm not, sorry m8, but i'll gladly help with new ideas & such...coz i'm a big fan of GK family

Long live the GK king
cheers
den78 is offline   Reply With Quote
Old 5th November 2008, 21:37   #7  |  Link
den78
Registered User
 
den78's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 101
removed

Last edited by den78; 24th April 2010 at 23:06. Reason: security reasons
den78 is offline   Reply With Quote
Old 6th November 2008, 21:46   #8  |  Link
gizmo27
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 207
Quote:
Originally Posted by den78 View Post
nope, i'm not
Damn it... (sorry...)

If you know someone, don't forbid you
gizmo27 is offline   Reply With Quote
Old 13th November 2008, 00:07   #9  |  Link
den78
Registered User
 
den78's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 101
removed

Last edited by den78; 24th April 2010 at 23:07. Reason: security reasons
den78 is offline   Reply With Quote
Old 28th November 2008, 00:41   #10  |  Link
citanuL
Registered User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 12
Quote:
Originally Posted by den78 View Post

- auto gordian knot v2.48b + tweaker

thanks!

Last edited by citanuL; 28th November 2008 at 00:44.
citanuL is offline   Reply With Quote
Old 2nd December 2008, 19:02   #11  |  Link
den78
Registered User
 
den78's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 101
u're welcome m8
den78 is offline   Reply With Quote
Old 2nd December 2008, 22:50   #12  |  Link
den78
Registered User
 
den78's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 101
removed

Last edited by den78; 24th April 2010 at 23:07. Reason: security reasons
den78 is offline   Reply With Quote
Old 8th April 2009, 12:34   #13  |  Link
den78
Registered User
 
den78's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 101
removed

Last edited by den78; 24th April 2010 at 23:07. Reason: security reasons
den78 is offline   Reply With Quote
Old 10th April 2009, 05:19   #14  |  Link
BigDid
Actually in reserve
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 1,605
Quote:
Originally Posted by den78 View Post
Gordian Knot v0.35.0 setup2 Portable by den78

*avisynth v2.5.7 MT
...
Hi Den,

You may want to test the new 2.58MT seems quite stable now to benefit from the 2.58 improvements; links in this thread:
http://forum.doom9.org/showthread.ph...12#post1270112

One requirement that, it seems, was not needed for the original 2.57MT is Microsoft VisualC++ redristibutable. To keep it safe install the 2008 version, works for Jeremy duncan and SeT builds.

Did
__________________
Having a problem with AutoGK? Read & use the FAQ & MORE FAQ first
Want to exchange on AutoGK? try doom10.org
In reserve (inactive) for an undefined period of time.
BigDid is offline   Reply With Quote
Old 13th April 2009, 12:08   #15  |  Link
den78
Registered User
 
den78's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 101
offtopic:
can somebody please explain it to me how to get rid of that annoying horizontal line across the screen ...this only happens when using MT...
example:
mt("deen()")
...btw, i tried searching the forum for the explanation but with no success.
den78 is offline   Reply With Quote
Old 14th April 2009, 05:03   #16  |  Link
BigDid
Actually in reserve
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 1,605
Hi Den,

Sorry not reproductible here, at least not with deen or the usual filters I use: degrainmedian(), fft3dfilter(), lsfmod()...
I think it may have happen with filters not really compatible with MT...

Did
__________________
Having a problem with AutoGK? Read & use the FAQ & MORE FAQ first
Want to exchange on AutoGK? try doom10.org
In reserve (inactive) for an undefined period of time.
BigDid is offline   Reply With Quote
Old 14th April 2009, 08:56   #17  |  Link
den78
Registered User
 
den78's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 101
hey,
same thing happens with fft3dfilter... & those filters really need MT... shame...
den78 is offline   Reply With Quote
Old 14th April 2009, 09:21   #18  |  Link
gizmo27
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 207
hi den

it's so cool what you 've done for gk portable version

are you re-developping GK ?

Could I ask you somethings for the GK (no-portable) developpment ? For example : if I can't resolve some matter about source code ?
I hope you would answer and help me to make GKMod go on

Thanks in advance


See you later

Regards,
Gizmo.
gizmo27 is offline   Reply With Quote
Old 14th April 2009, 11:48   #19  |  Link
den78
Registered User
 
den78's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 101
hey man
first i gotta learn those things
btw, doom9 is full of talented guys (i wish i was one of them but i'm not), so i'm sure somebody will help you.
den78 is offline   Reply With Quote
Old 14th April 2009, 17:47   #20  |  Link
BigDid
Actually in reserve
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 1,605
Quote:
Originally Posted by den78 View Post
hey,
same thing happens with fft3dfilter... & those filters really need MT... shame...
Hi,

Bogus in your avisynth plugins subdir?

You could try to empty it, re-install 2.58, change the dll for the MT one and drop the externals filters one at a time and test each...

Did
__________________
Having a problem with AutoGK? Read & use the FAQ & MORE FAQ first
Want to exchange on AutoGK? try doom10.org
In reserve (inactive) for an undefined period of time.
BigDid is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 07:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.