Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > Video Encoding > MPEG-4 Encoder GUIs

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 7th August 2007, 04:16   #41  |  Link
Lemonadez
Registered User
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 26
Code:
---------------------------
Ripbot264
---------------------------
Cannot open file "c:\RipBot264temp\job1\info.txt". The system cannot find the file specified.
---------------------------
OK   
---------------------------
Im always getting that problem?

-.-
Lemonadez is offline   Reply With Quote
Old 7th August 2007, 11:28   #42  |  Link
~bT~
н∂-αиαтι
 
Join Date: May 2006
Location: Bedfordshire, UK
Posts: 1,005
new version detects I have MT version of avisynth when in fact I don't.
~bT~ is offline   Reply With Quote
Old 7th August 2007, 20:45   #43  |  Link
Atak_Snajpera
RipBot264 author
 
Atak_Snajpera's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Poland
Posts: 6,087
@Lemonadez
Are You getting this error with all formats (avi,mkv,vob,ts)?

If you are getting this error don't close it. Open getinfo.avs file from "c:\RipBot264temp\job1" in Media Player Classic and check if info.txt is created in the same directory.

@bT
Please check if you have MT.dll file in "C:\Program Files\AviSynth 2.5\plugins" directory and let me know

Last edited by Atak_Snajpera; 7th August 2007 at 20:50.
Atak_Snajpera is offline   Reply With Quote
Old 8th August 2007, 13:05   #44  |  Link
~bT~
н∂-αиαтι
 
Join Date: May 2006
Location: Bedfordshire, UK
Posts: 1,005
^ yes I do but I dont have an MT version of Avisynth.
~bT~ is offline   Reply With Quote
Old 8th August 2007, 21:29   #45  |  Link
Atak_Snajpera
RipBot264 author
 
Atak_Snajpera's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Poland
Posts: 6,087
MT.dll is a part of multithreaded AviSynth. If file is present RipBot264 assumes you have MT version of AviSynth. Remove that file and everything will be fine.
Atak_Snajpera is offline   Reply With Quote
Old 10th August 2007, 23:40   #46  |  Link
InorganicMatter
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 65
This program was written in Delphi, and is therefore automatically awesome! Trying it out now...will see how it stacks up to AutoMKV. UI looks nice!
InorganicMatter is offline   Reply With Quote
Old 11th August 2007, 00:11   #47  |  Link
Unrealbr
Learning To Fly
 
Join Date: Dec 2006
Location: So Paulo | Brazil
Posts: 51
Found it very interesting, will give it a try!
__________________
AutoMKV - The New Alternative to AutoGK with X264 and MP4/MKV
Unrealbr is offline   Reply With Quote
Old 17th August 2007, 09:42   #48  |  Link
scilli
Registered User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 34
Great app, just a few suggestions. Maybe you could add support for avs and d2v as video input. That would make things a lot more simple for converting DVD's or for dealing with unsuported formats(like wmv or ogm) that could be handed as DirectShowSources.
scilli is offline   Reply With Quote
Old 17th August 2007, 12:54   #49  |  Link
Atak_Snajpera
RipBot264 author
 
Atak_Snajpera's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Poland
Posts: 6,087
Quote:
Maybe you could add support for avs and d2v as video input
d2v is created automatically with MPEG-1,MPEG-2 (*.VOB...) by DGIndex. Converting WMV via DirectShowSource is very annoying due to problems with audio synchronization.

Last edited by Atak_Snajpera; 17th August 2007 at 13:04.
Atak_Snajpera is offline   Reply With Quote
Old 17th August 2007, 17:03   #50  |  Link
scilli
Registered User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 34
I didn't realize that d2v was already built in. I'll have to figure out something for wmv than.
scilli is offline   Reply With Quote
Old 17th August 2007, 19:32   #51  |  Link
deets
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Location: london, england
Posts: 509
i really like this, very simple and clean

minimise to tray would be neat and d2v creation perhaps could be skipped if you have the d2v already?

and for scilli, just use megui for wmv and directshow, although you may get weird result as hinted at
deets is offline   Reply With Quote
Old 20th August 2007, 19:02   #52  |  Link
B. W.
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 29
Quote:
Originally Posted by deets View Post
i really like this, very simple and clean

minimise to tray would be neat and d2v creation perhaps could be skipped if you have the d2v already?

and for scilli, just use megui for wmv and directshow, although you may get weird result as hinted at
Minimize to tray, along with an option to hide the command window.
B. W. is offline   Reply With Quote
Old 20th August 2007, 21:30   #53  |  Link
Atak_Snajpera
RipBot264 author
 
Atak_Snajpera's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Poland
Posts: 6,087
Command window is already hidden in my personal v1.3.0 BETA. (Necessary informations are shown in GUI) Minimize to tray will be also added.

Last edited by Atak_Snajpera; 20th August 2007 at 21:35.
Atak_Snajpera is offline   Reply With Quote
Old 21st August 2007, 06:56   #54  |  Link
scilli
Registered User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 34
Quote:
Originally Posted by Lemonadez View Post
Code:
---------------------------
Ripbot264
---------------------------
Cannot open file "c:\RipBot264temp\job1\info.txt". The system cannot find the file specified.
---------------------------
OK   
---------------------------
Im always getting that problem?

-.-
I seem to be getting this error with certain avi files as well. As soon as I try to add them as video input I get this error, and no info.txt is generated.
scilli is offline   Reply With Quote
Old 21st August 2007, 07:00   #55  |  Link
Atak_Snajpera
RipBot264 author
 
Atak_Snajpera's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Poland
Posts: 6,087
Quote:
If you are getting this error don't close it. Open getinfo.avs file from "c:\RipBot264temp\job1" in Media Player Classic and check if info.txt is created in the same directory.
Try this and let me know if MPC shows an error.

Last edited by Atak_Snajpera; 21st August 2007 at 20:39.
Atak_Snajpera is offline   Reply With Quote
Old 22nd August 2007, 17:07   #56  |  Link
B. W.
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 29
Quote:
Originally Posted by Atak_Snajpera View Post
Command window is already hidden in my personal v1.3.0 BETA. (Necessary informations are shown in GUI) Minimize to tray will be also added.
Nice. RipBot has quickly become my favorite GUI. It's so easy to use compared to what I've dealt with.

If I ever end up with any funds left over in my PayPal account, I wouldn't mind donating if development continues at this pace.
B. W. is offline   Reply With Quote
Old 23rd August 2007, 01:00   #57  |  Link
scilli
Registered User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 34
MPC show an error.
It tells me AviSource: Could not decompress frame 0.
Now the video in question is an avi encoded with divx4(if mediainfo is correct). I don't really see why it wouldn't be able to decompress as I'm able to view it in my media players with ffdshow acting as the decoder(....wait if Avisource is used ffdshow may not even come into play correct?). I'm gonna try changing some fourcc's and see what happens. Any thoughts?
scilli is offline   Reply With Quote
Old 23rd August 2007, 09:22   #58  |  Link
Atak_Snajpera
RipBot264 author
 
Atak_Snajpera's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Poland
Posts: 6,087
Could you send me a small part of your file? Use VirtualDub to cut it.

Last edited by Atak_Snajpera; 23rd August 2007 at 09:25.
Atak_Snajpera is offline   Reply With Quote
Old 23rd August 2007, 22:45   #59  |  Link
deets
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Location: london, england
Posts: 509
one extra thing, would it be possible to either be able to add to your avisynth or have a check box to add the PSP screen lighten tweak to avoid the blurring?

thats all i could ask for from the PSP perspective (For now anyway!)
deets is offline   Reply With Quote
Old 24th August 2007, 01:05   #60  |  Link
Atak_Snajpera
RipBot264 author
 
Atak_Snajpera's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Poland
Posts: 6,087
I don't like that color fix. Picture is too bright,colors are changed and ghosting is still present...

BTW new version is available
Atak_Snajpera is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
264, 265, appletv, avchd, bluray, gui, iphone, ipod, ps3, psp, ripbot264, x264 2-pass, x264 gui, x264_64, x265, xbox360

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 00:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.