Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > General > Decrypting

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 15th October 2006, 02:53   #1  |  Link
LARRYB
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 106
ripit4me issues

When I first downloaded ripit4me v1.4 the program worked great. I have now downloaded version 1.5.x the issues began. I also loaded the new VTS version and when running rip it4 me everything seems to work. DVD shirnk loads the files and I can run it on my computer but when burning the DVD I get a CHECK DISK error on the dvd player.
The problem was trying to make a backup of my origional "the last stand". SO far I have made 2 dvd's and neither one works on the player or the DVD burner in the computer.
However if I go to the files on the hard drive and the video will play just fine but when trying to burn them on a disk they crash.
I opened the last dvd I made and tried to exe the program, the video player just sat there and wold not play. It seems the files are not copying correctly or there is a file missing on the dvd.

ANy suggesations?

larry
LARRYB is offline   Reply With Quote
Old 15th October 2006, 03:34   #2  |  Link
setarip_old
Registered User
 
setarip_old's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 16,274
Hi!

Since "XMen- The Last Stand" has no "special" or newer copy protection, it sounds like your problem is in burning and not in ripping.

What program are you using to burn?

What media are you burning?

At what speed are you burning?
setarip_old is offline   Reply With Quote
Old 15th October 2006, 04:00   #3  |  Link
LARRYB
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 106
Thanks for the response

I am using 'Record Now' for the software, using verbatium DVD+R disks and have no control of the burn speed. Record now does not have a burn speed option.

Now one thing I have noticed is that if i make a copy of one of my backups the disk will play fine. So I dont think the problem is software.

You mentioned that this dvd does not have any special or new codeing, I will try the old way and not use ripit4me and see what happens.

Larry
LARRYB is offline   Reply With Quote
Old 15th October 2006, 04:27   #4  |  Link
setarip_old
Registered User
 
setarip_old's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 16,274
You might want to try using a burning program that DOES allow for burn speed setting - one such freeware program is "IMGBurn"...
setarip_old is offline   Reply With Quote
Old 15th October 2006, 08:04   #5  |  Link
CWR03
Custom User Title
 
CWR03's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 3,739
If problems persist, you might even try ripping the disk with DVD Decrypter by itself.
CWR03 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 15:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.