Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > (HD) DVD, Blu-ray & (S)VCD > Advanced authoring

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 16th March 2017, 03:09   #1  |  Link
davidshao
Registered User
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 1
Help with menu's in Scenarist

I am just starting to use Scenarist. I have all my assets ready and my playlists. After my first mux I tested my project and the problem I'm having is with the top menu. I decided to have a classic flow and have my top menu come up after my first play but the menu would only come up for maybe 10 seconds then go straight to main title movie. Any suggestions with what I'm doing wrong.
davidshao is offline   Reply With Quote
Old 20th March 2017, 13:51   #2  |  Link
mp3dom
Registered User
 
Join Date: Jul 2003
Location: Italy
Posts: 1,078
Are you referring to BD or DVD? In case of BD, you need to put the syntax to do a loop. In case of DVD, you need to add the code to cellcommand or postcommand (depending by your need) that add the loop (basically, a link to itself)
mp3dom is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
menu, scenarist

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 18:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.