Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > (HD) DVD, Blu-ray & (S)VCD > IFO/VOB Editors

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 18th May 2002, 16:18   #1  |  Link
orionware
Registered User
 
Join Date: May 2002
Posts: 59
Remux seems to cause slight pauses

For 5 days now I have been trying to re-encode the movie PI.

I've ripped with SmartRipper and the resulting VOBS playback fine with IFoEdit and WinDVD. I've reencoded the entire movie using ReMpeg2 and TMP with different degrees of bad results.

When remuxed the video pauses for a fraction of a second every once in a while. A quick freeze at random points in playback.

I've created the TMPTemplate per the instructions, messed with variable and constant bitrates and can never get a perfect result after remux.

Is this an issue with IfoEdit or am I missing a crucial step when configuring the re-encode?

I've seen this issue posted before with no real clear cut solution.
orionware is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 10:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions Inc.