Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > General > DVD2AVI / DGIndex

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12th January 2010, 17:34   #961  |  Link
Guest
Guest
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 21,923
Quote:
Originally Posted by tormento View Post
I have found that it can't correctly find the Video PID. It puts 2 instead of 1011. If I manually put 1011, it works.
If you give me the stream sample I can fix that.
Guest is offline   Reply With Quote
Old 12th January 2010, 17:41   #962  |  Link
tormento
Acid fr0g
 
tormento's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Italy
Posts: 992
Quote:
Originally Posted by neuron2 View Post
If you give me the stream sample I can fix that.
PM sent.
__________________
@turment on Telegram
tormento is offline   Reply With Quote
Old 13th January 2010, 11:06   #963  |  Link
Audionut
Registered User
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 1,266
Hi neuron2, A little bug (feature request).

Load a MKV and select audio demux. Select the stream. Replace the automatically generated filename with whatever (no extension) and dgnv doesn't automatically add the extension back when saving.

So if i'm demuxing audio from myrip.mkv, dgindex will open the filesave box with myrip.ac3. If I decide to change then name to a-better-rip, dgindex doesn't add the extension for me cause i'm lazy and I end up with a-better-rip file instead of a-better-rip.ac3.
__________________
http://www.7-zip.org/
Audionut is offline   Reply With Quote
Old 14th January 2010, 11:46   #964  |  Link
Desaster Dan
Registered User
 
Desaster Dan's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Frankfurt / Germany
Posts: 27
Hi Neuron2,
First thank's for the great NV Tools.
Blue - Ray encoding time is still a pain in the ass, but less....

I have one big wish, and one problem:

At first, please stick your head together with all the other bosses
and make it possible to run your tools inside Staxrip.

The other thing is, since I canged to win7 64bit, i have problems with the licence file.
After every reboot it seems to be invalid.
up to now I generated 5 licence numbers, so the end is near.;o)

Any solution?

Is this an UAC Problem?

Thank for help,
Daniel
Desaster Dan is offline   Reply With Quote
Old 14th January 2010, 15:48   #965  |  Link
Guest
Guest
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 21,923
Quote:
Originally Posted by Desaster Dan View Post
At first, please stick your head together with all the other bosses
and make it possible to run your tools inside Staxrip.
It already works fine for me. Did you try with and without the CUVID Server?

I will have access to a Win7 machine in a while, at which point I can investigate.

Quote:
The other thing is, since I canged to win7 64bit, i have problems with the licence file.
After every reboot it seems to be invalid.
up to now I generated 5 licence numbers, so the end is near.
I have no idea about that. I can reset your license count when you run out.
Guest is offline   Reply With Quote
Old 14th January 2010, 19:36   #966  |  Link
tormento
Acid fr0g
 
tormento's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Italy
Posts: 992
Hi Neuron2, got a look at my video problem? Any hope to get the multiple file chapter feature too?
__________________
@turment on Telegram
tormento is offline   Reply With Quote
Old 14th January 2010, 21:40   #967  |  Link
Desaster Dan
Registered User
 
Desaster Dan's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Frankfurt / Germany
Posts: 27
Hi Neuron2,
Thank's for reply.

About this staxrip thing:

Normaly i use dgmultidecodenv.dll, so there is no need for the server.
I don't know mutch about the new staxrip build, cause i paused for the last 2 weeks.....
But I know Multitask was very close to the problem. Is there any
breakthrouth?
Anyway, i know, the staxrip treat would be the better place for that, but is there any howto for the changes I have to make in Staxrip to make it working? actually i'm working with version 1.1.4.1.
If it's workin for you, plz tell me the secret screws i have to turn. ;o)

regards,

Daniel

PS: have mercy with my lousy english
Desaster Dan is offline   Reply With Quote
Old 14th January 2010, 22:39   #968  |  Link
stax76
staxrip & mpv.net
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 5,249
@Desaster Dan

I'll get a Nvidia card tomorrow so yes, we are working on it.
__________________
I have a dream by Martin Luther King
one hundred years later...
We can never be satisfied...
With this faith...
Let freedom ring...
stax76 is offline   Reply With Quote
Old 14th January 2010, 23:00   #969  |  Link
MuLTiTaSK
Registered User
 
MuLTiTaSK's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 668
@neuron2

i got good news to report DGIndexNV IS WORKING WITH StaxRip 1.1.4.1

settings




MuLTiTaSK is offline   Reply With Quote
Old 14th January 2010, 23:46   #970  |  Link
MuLTiTaSK
Registered User
 
MuLTiTaSK's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 668
@neuron2

once you running on Win7 @ stax76 installs his new nvidia gpu maybe together you guys could come up with a solution with unloading AviSynth scripts from the gpu's memory
cause to me it seems that script calls fill gpu memory eventually causing further calls to crash the gpu but progress sure is being made
MuLTiTaSK is offline   Reply With Quote
Old 15th January 2010, 00:47   #971  |  Link
stax76
staxrip & mpv.net
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 5,249
Somebody recently posted in a MeGUI thread using only 3 instead of 4 memory slots helped making NV tools work.

I'll have a card shortly, it will be:

G512P Sparkle (R) 9400GT 512MB DVI/TV

I'll test it on Win 7 Ultimate 32bit, I might also be able to test it on XP since I should still have my old XP partition. If it's related to the memory on the card, how about then testing source files with smaller resolution?
__________________
I have a dream by Martin Luther King
one hundred years later...
We can never be satisfied...
With this faith...
Let freedom ring...

Last edited by stax76; 15th January 2010 at 00:53.
stax76 is offline   Reply With Quote
Old 15th January 2010, 01:02   #972  |  Link
Guest
Guest
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 21,923
A single instance should not run into any memory issues. You're not opening multiple instances, are you?
Guest is offline   Reply With Quote
Old 15th January 2010, 01:10   #973  |  Link
stax76
staxrip & mpv.net
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 5,249
Single instance, yes. I'll be running it with a debugger tomorrow.
__________________
I have a dream by Martin Luther King
one hundred years later...
We can never be satisfied...
With this faith...
Let freedom ring...
stax76 is offline   Reply With Quote
Old 15th January 2010, 03:40   #974  |  Link
Guest
Guest
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 21,923
Quote:
Originally Posted by tormento View Post
got a look at my video problem?
I have it fixed and will release a build tomorrow.

Quote:
Any hope to get the multiple file chapter feature too?
When something has only one user asking for it and it is a nontrivial thing and I don't need it, it's hard for said thing to rise high on the priority list.
Guest is offline   Reply With Quote
Old 15th January 2010, 12:15   #975  |  Link
tormento
Acid fr0g
 
tormento's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Italy
Posts: 992
Quote:
Originally Posted by neuron2 View Post
I have it fixed and will release a build tomorrow.
Great.
Quote:
Originally Posted by neuron2 View Post
When something has only one user asking for it and it is a nontrivial thing and I don't need it, it's hard for said thing to rise high on the priority list.
Any idea on how to sum timecodes?
__________________
@turment on Telegram
tormento is offline   Reply With Quote
Old 15th January 2010, 16:17   #976  |  Link
cweb
Registered User
 
cweb's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: The Pandorica
Posts: 527
Quote:
Originally Posted by Desaster Dan View Post
Hi Neuron2,
The other thing is, since I canged to win7 64bit, i have problems with the licence file.
After every reboot it seems to be invalid.
up to now I generated 5 licence numbers, so the end is near.;o)

Any solution?

Is this an UAC Problem?

Thank for help,
Daniel
I'm working without problems under win7, but it's 32bit win7...
__________________
PC specs for bug reports: Athlon 64-bit Phenom II X6 2.8Ghz Win7/Linux PCI express NVIDIA GTX 285 graphics card
http://twitter.com/cwebdesign
cweb is offline   Reply With Quote
Old 15th January 2010, 17:55   #977  |  Link
nurbs
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,457
Windows 7 64bit works fine here.
nurbs is offline   Reply With Quote
Old 15th January 2010, 18:27   #978  |  Link
Desaster Dan
Registered User
 
Desaster Dan's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Frankfurt / Germany
Posts: 27
Hm,
once again I'm the only dummy with such a problem ;o))
Desaster Dan is offline   Reply With Quote
Old 15th January 2010, 22:27   #979  |  Link
cweb
Registered User
 
cweb's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: The Pandorica
Posts: 527
Quote:
Originally Posted by Desaster Dan View Post
Hm,
once again I'm the only dummy with such a problem ;o))
You're no such thing. It's a question of tracking down what may be affecting your installation.
__________________
PC specs for bug reports: Athlon 64-bit Phenom II X6 2.8Ghz Win7/Linux PCI express NVIDIA GTX 285 graphics card
http://twitter.com/cwebdesign
cweb is offline   Reply With Quote
Old 16th January 2010, 13:17   #980  |  Link
Abnormal1
Registered User
 
Join Date: Dec 2003
Location: UK
Posts: 52
I have got a mpg source (Pirates of the Caribbean Dead Man's Chest) that is causing DGToolsNV to crash at save but DGIndex seems to process just fine.

It was created by extracting the mpg from the mkv that I created using MakeMkv. (Done this way as Anydvd -> Dvd Decrypter Ifo Mode would cause audio sync issues)

I can PM you a link to the first 50mb of the file if you wish (used Cuttermaran)

Thanks
Neil
Abnormal1 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 03:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.