Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > General > Audio encoding

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 15th June 2005, 22:23   #421  |  Link
Kurtnoise
Swallowed in the Sea
 
Kurtnoise's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Aix-en-Provence, France
Posts: 5,182
Strange...works fine here. Have you got BeLight.ini file in BeLight folder ?
Kurtnoise is offline   Reply With Quote
Old 16th June 2005, 07:53   #422  |  Link
Pyscrow
Registered User
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 169
Yeah, but I am running the older beta in my normal besweet directory, so I just copied the ini file from its directory, into the new directory and now stays in english.
Pyscrow is offline   Reply With Quote
Old 16th June 2005, 08:58   #423  |  Link
daphy
Miles Freak
 
daphy's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Europe
Posts: 652
write protection?

Edit:

BTW: added on needfulthings
__________________
CYA Daphy

Last edited by daphy; 16th June 2005 at 11:06.
daphy is offline   Reply With Quote
Old 16th June 2005, 09:20   #424  |  Link
Kurtnoise
Swallowed in the Sea
 
Kurtnoise's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Aix-en-Provence, France
Posts: 5,182
Quote:
Originally Posted by Pyscrow
Yeah, but I am running the older beta in my normal besweet directory, so I just copied the ini file from its directory, into the new directory and now stays in english.
Don't forget also to copy the "lang" folder...
Kurtnoise is offline   Reply With Quote
Old 16th June 2005, 15:16   #425  |  Link
dwrbudr
Unregistered User
 
dwrbudr's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Bulgaria
Posts: 98
Little bug report

When I select 'All Files supported (*.*)' I don't see for exapmle *.mp2 files. This options works fine in Beta1, but doesn't work in the latest Beta
__________________
my subtitle site
dwrbudr is offline   Reply With Quote
Old 16th June 2005, 18:07   #426  |  Link
Kurtnoise
Swallowed in the Sea
 
Kurtnoise's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Aix-en-Provence, France
Posts: 5,182
Indeed...I miss a "*." in the code. Shame on me. It's fixed now...
Kurtnoise is offline   Reply With Quote
Old 16th June 2005, 18:08   #427  |  Link
Kurtnoise
Swallowed in the Sea
 
Kurtnoise's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Aix-en-Provence, France
Posts: 5,182
BeLight 0.22 beta 3

beta 3 is out.


changelog :

Quote:
- Fix the '*.' missing concerning the mp2 files in the dropdown list.
- Fix the "-azid( )" command when input are different from AC3.
- Fix the disabling options with multiple selection at the opening.
- Fix internal error when we have 2 or more files to transcode.
Kurtnoise is offline   Reply With Quote
Old 16th June 2005, 18:36   #428  |  Link
humax
Registered User
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 57
hi
need some dll. for AAC but dont using ist.
i want only ac3 to mp3 converten but wont work with 0.22 beta 3

screeenshot shows prob

thx for help
Attached Images
 
humax is offline   Reply With Quote
Old 16th June 2005, 18:51   #429  |  Link
LigH
German doom9/Gleitz SuMo
 
LigH's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Germany, rural Altmark
Posts: 4,955
Seems that BeLight wants to ensure that you have all required DLLs if you might want to convert to AAC. Please check well if it is just a "warning" (which you may ignore) or really an "error" (means, the program cannot run without it); many people seem to misunderstand how important a message really is.

(I do not yet see the yet unapproved image while writing this.)
LigH is offline   Reply With Quote
Old 16th June 2005, 18:56   #430  |  Link
humax
Registered User
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 57
it doesnt work .
need theese dll. well i will put it into folder but i think its a bug.

cu
humax is offline   Reply With Quote
Old 16th June 2005, 19:50   #431  |  Link
tebasuna51
Moderator
 
tebasuna51's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Spain
Posts: 5,278
1) I download the zip and the installer of BeLight-0[1].22b2 to compare with my actual folder with BeSweetv1.5b29 and I have two questions:
Is besweet.dll necessary? It is not present in the DSPGuru package.
BeSweet.exe is the same version (v1.5b29), size and day, but different hour and content than BeSweet.exe in the DSPGuru package. Is a modified version?

2) Cosmetics:
Don't work 3 Hints: RearChan_Hint, PlugdllName_Hint and Equalizer_Hint
My spanish translation need to be modified (sorry, I can't test it before). Here is the new version:
http://www.cdmontecanal.com/img/spanish.ini
Edit: Don't work the link with "Espaņol.ini". You need rename it.

3) If you plan support Tranzcode, please, don't forget the option for demux a wav_6chan in 6 mono wav.
BeSweet have a limit in 2 GB (only 62 min. in a 48 KHz 6 channel wav). Tranzcode can work with wav6 > 4 GB.

Last edited by tebasuna51; 16th June 2005 at 19:56.
tebasuna51 is offline   Reply With Quote
Old 16th June 2005, 22:32   #432  |  Link
Kurtnoise
Swallowed in the Sea
 
Kurtnoise's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Aix-en-Provence, France
Posts: 5,182
Quote:
Originally Posted by humax
need some dll. for AAC but dont using ist.
i want only ac3 to mp3 converten but wont work with 0.22 beta 3
ok...fixed.
Kurtnoise is offline   Reply With Quote
Old 16th June 2005, 22:38   #433  |  Link
Kurtnoise
Swallowed in the Sea
 
Kurtnoise's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Aix-en-Provence, France
Posts: 5,182
Quote:
Originally Posted by tebasuna51
Is besweet.dll necessary? It is not present in the DSPGuru package.
Not necessary....

Quote:
Originally Posted by tebasuna51
BeSweet.exe is the same version (v1.5b29), size and day, but different hour and content than BeSweet.exe in the DSPGuru package. Is a modified version?
No.

Quote:
Originally Posted by tebasuna51
Don't work 3 Hints: RearChan_Hint, PlugdllName_Hint and Equalizer_Hint
Indeed...they were disable.

Quote:
Originally Posted by tebasuna51
3) If you plan support Tranzcode, please, don't forget the option for demux a wav_6chan in 6 mono wav.
BeSweet have a limit in 2 GB (only 62 min. in a 48 KHz 6 channel wav). Tranzcode can work with wav6 > 4 GB.
yes it's expected but the 2Gb limit has been corrected in the last BeSweet beta. Make a search...

btw, thanks for the update ini file.
Kurtnoise is offline   Reply With Quote
Old 17th June 2005, 01:10   #434  |  Link
tebasuna51
Moderator
 
tebasuna51's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Spain
Posts: 5,278
Quote:
Originally Posted by Kurtnoise13
yes it's expected but the 2Gb limit has been corrected in the last BeSweet beta.
No.

Thanks.
tebasuna51 is offline   Reply With Quote
Old 17th June 2005, 06:27   #435  |  Link
Kurtnoise
Swallowed in the Sea
 
Kurtnoise's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Aix-en-Provence, France
Posts: 5,182
Works with the floating-point (32 bits)...Read Q30 in BeSweet FAQ and here.
Kurtnoise is offline   Reply With Quote
Old 17th June 2005, 06:58   #436  |  Link
daphy
Miles Freak
 
daphy's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Europe
Posts: 652
Hi Kurt,

corecodec.org is currently down, so I canīt offer a mirror, plz upload your smaller version on to the needfulthings upload folder

THX Daphy
__________________
CYA Daphy
daphy is offline   Reply With Quote
Old 17th June 2005, 10:06   #437  |  Link
Kurtnoise
Swallowed in the Sea
 
Kurtnoise's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Aix-en-Provence, France
Posts: 5,182
Done...but probably you need to wait a couple of hours to have a new beta. I'll build a new one tonight.
Kurtnoise is offline   Reply With Quote
Old 17th June 2005, 11:57   #438  |  Link
daphy
Miles Freak
 
daphy's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Europe
Posts: 652
okey dokey
__________________
CYA Daphy
daphy is offline   Reply With Quote
Old 17th June 2005, 16:51   #439  |  Link
Kurtnoise
Swallowed in the Sea
 
Kurtnoise's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Aix-en-Provence, France
Posts: 5,182
BeLight 0.22 beta 4 released

beta 4 is up...

changelog :
Quote:
- Fix the warning loading concerning the aac dlls missing.
- Fix the hints which were disabled.
- Update the Azid command even if the Input File List is empty.
- Update the command line for the 5.1 channels with Advanced Settings.
- Update Spanish language.


As CC.org is down, there is a link mirror in my sig. You could wait also that Daphy updates this new beta on needfulthing.

Last edited by Kurtnoise; 17th June 2005 at 16:55.
Kurtnoise is offline   Reply With Quote
Old 17th June 2005, 19:41   #440  |  Link
JoeBG
stupid
 
JoeBG's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Cologne
Posts: 638
Quote:
Originally Posted by Kurtnoise13
beta 4 is up...

changelog :




As CC.org is down, there is a link mirror in my sig. You could wait also that Daphy updates this new beta on needfulthing.
Thanks
__________________
cu

Joe
------------------------
freedom is just another word for nothing left to loose
JoeBG is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 05:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.