Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > Video Encoding > MPEG-4 Encoder GUIs

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 30th April 2014, 10:28   #2181  |  Link
xkinn123
Registered User
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 27
Selur, i've had a problem
on linux64, i can't extract subtitle attachment from mkv...
please fix that..
xkinn123 is offline   Reply With Quote
Old 30th April 2014, 10:30   #2182  |  Link
Selur
Registered User
 
Selur's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Germany
Posts: 6,165
debug output?
__________________
Hybrid here in the forum, homepage
Notice: Since email notifications do not work here any more, it might take me quite some time to notice a reply to a thread,..
Selur is offline   Reply With Quote
Old 30th April 2014, 14:20   #2183  |  Link
xkinn123
Registered User
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 27
Quote:
Originally Posted by Selur View Post
debug output?
here it go...
Attached Files
File Type: txt HybridDebugOutput.txt (1.0 KB, 25 views)
xkinn123 is offline   Reply With Quote
Old 30th April 2014, 15:20   #2184  |  Link
Selur
Registered User
 
Selur's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Germany
Posts: 6,165
a. re-read on how to create the debutoutput, the debut output you posted is too short.
b. use the latest version
c. for subtitle problem please create a debut output with level 5
__________________
Hybrid here in the forum, homepage
Notice: Since email notifications do not work here any more, it might take me quite some time to notice a reply to a thread,..
Selur is offline   Reply With Quote
Old 30th April 2014, 18:27   #2185  |  Link
xkinn123
Registered User
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 27
Quote:
Originally Posted by Selur View Post
a. re-read on how to create the debutoutput, the debut output you posted is too short.
b. use the latest version
c. for subtitle problem please create a debut output with level 5
a. because it's level 4(?)
b. it is.
c. here it goes...
Attached Files
File Type: txt HybridDebugOutput.txt (194.0 KB, 21 views)
xkinn123 is offline   Reply With Quote
Old 30th April 2014, 18:33   #2186  |  Link
Selur
Registered User
 
Selur's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Germany
Posts: 6,165
Quote:
because it's level 4(?)
No because it doesn't include the analysis&co.

Quote:
b. it is.
Current version is "2014.04.28.1" according to the log you used "2014.04.23.1"

Quote:
c. here it goes...
will look at it once a moderator approves it (and I'm aware of that approval)
__________________
Hybrid here in the forum, homepage
Notice: Since email notifications do not work here any more, it might take me quite some time to notice a reply to a thread,..
Selur is offline   Reply With Quote
Old 30th April 2014, 18:38   #2187  |  Link
Guest
Guest
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 21,922
@all

No help to be given to xkinn123 on his issue, as he is discussing rule 6 material.
Guest is offline   Reply With Quote
Old 30th April 2014, 18:40   #2188  |  Link
Selur
Registered User
 
Selur's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Germany
Posts: 6,165
Sorry, xkinn123.
__________________
Hybrid here in the forum, homepage
Notice: Since email notifications do not work here any more, it might take me quite some time to notice a reply to a thread,..
Selur is offline   Reply With Quote
Old 11th May 2014, 15:40   #2189  |  Link
VoxMix
Registered User
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 2
hi
hybrid dont start in my system and show this error:

---------------------------
kvazaar.exe - Application Error
---------------------------
The application was unable to start correctly (0xc000007b). Click OK to close the application.
---------------------------
OK
---------------------------


How I fix this

Last edited by VoxMix; 11th May 2014 at 16:03.
VoxMix is offline   Reply With Quote
Old 11th May 2014, 16:44   #2190  |  Link
Selur
Registered User
 
Selur's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Germany
Posts: 6,165
a good start would be to provide at least some basic infos about your system,....
uploaded MinGW build binaries to: http://www.embedupload.com/?d=6RM0BMGZEB
__________________
Hybrid here in the forum, homepage
Notice: Since email notifications do not work here any more, it might take me quite some time to notice a reply to a thread,..

Last edited by Selur; 11th May 2014 at 17:32.
Selur is offline   Reply With Quote
Old 12th May 2014, 08:27   #2191  |  Link
VoxMix
Registered User
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 2
Thank you so much Selur!
my problem fix
hybrid is wonderful GUI , i love it
VoxMix is offline   Reply With Quote
Old 21st May 2014, 06:09   #2192  |  Link
MichaelRow
Registered User
 
MichaelRow's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 18
Hi, Selur.
It seems that the zone editor doesn't work, or is my setting wrong?
type:constant rate fator
Mod/quant:16
Attached Images
 
MichaelRow is offline   Reply With Quote
Old 21st May 2014, 06:34   #2193  |  Link
Selur
Registered User
 
Selur's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Germany
Posts: 6,165
will look into it (haven't used the zones for ages )
-> found the bug (a missing not), if you tell me what OS you are using I can build and send you a link to a dev version which should fix the problem
__________________
Hybrid here in the forum, homepage
Notice: Since email notifications do not work here any more, it might take me quite some time to notice a reply to a thread,..

Last edited by Selur; 21st May 2014 at 06:55.
Selur is offline   Reply With Quote
Old 21st May 2014, 12:39   #2194  |  Link
DJ-1
Registered User
 
Join Date: May 2009
Posts: 328
Hi, just a quick one. In the resize section of Hybrid is the Lanzsos option a certain version of it or is the Lanzsos 2, 3, 3 optimised, 4 etc... Or are theses just 'playback types(realtime iterations of Lanszos?)
Cheers.

Sent from my HTC One using tapatalk
DJ-1 is offline   Reply With Quote
Old 21st May 2014, 12:44   #2195  |  Link
Selur
Registered User
 
Selur's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Germany
Posts: 6,165
when Avisynth is used: lanczos <> LanczosResize(...)
when mencoder is used: lanczos <> -sws 9
when ffmpeg is used: lanczos <> -sws_flags lanczos
no clue if they all use the same or different lanczos implementations
__________________
Hybrid here in the forum, homepage
Notice: Since email notifications do not work here any more, it might take me quite some time to notice a reply to a thread,..
Selur is offline   Reply With Quote
Old 21st May 2014, 15:23   #2196  |  Link
DJ-1
Registered User
 
Join Date: May 2009
Posts: 328
Quote:
Originally Posted by Selur View Post
when Avisynth is used: lanczos <> LanczosResize(...)
when mencoder is used: lanczos <> -sws 9
when ffmpeg is used: lanczos <> -sws_flags lanczos
no clue if they all use the same or different lanczos implementations
Ok ta... When is the nnedi3 used, I don't remember seeing it in hybrid.... I may be wrong but think it's a resizer used when Qtgmc is active?... Forgot now..
Cheers.

Sent from my HTC One M8 using tapatalk

Last edited by DJ-1; 22nd May 2014 at 08:17.
DJ-1 is offline   Reply With Quote
Old 22nd May 2014, 06:09   #2197  |  Link
MichaelRow
Registered User
 
MichaelRow's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 18
Quote:
Originally Posted by Selur View Post
will look into it (haven't used the zones for ages )
-> found the bug (a missing not), if you tell me what OS you are using I can build and send you a link to a dev version which should fix the problem
OS X 10.9.3
Thanks
MichaelRow is offline   Reply With Quote
Old 23rd May 2014, 09:24   #2198  |  Link
DJ-1
Registered User
 
Join Date: May 2009
Posts: 328
Hi, if I wanna try out other deinterlacing options, mcbob for instance, can I just drop the plug in & its dependencies into the avisynth plug in folder & go. Or hybrid not like that?
Cheers.

Sent from my HTC One M8 using tapatalk
DJ-1 is offline   Reply With Quote
Old 8th June 2014, 19:44   #2199  |  Link
Selur
Registered User
 
Selur's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Germany
Posts: 6,165
Hybrid rev 2014.06.08.1:

*added*
  • avisynth: support for aWarpSharp sharpening
  • avisynth: tivtc now also allows QTGMC 'slow' and 'Very Slow' as deinterlacer
  • avisynth: 'add custom content', allows to add content to Hybrids avisynths scripts;
    WARNING: Hybrid does not check/verify the content of the entry, so if you mess up, you are on your own!
  • Kvazaar: support for RDO quantization
  • x265: support for 4:2:2 color space
  • x265: support for '--[no-]repeat-headers'
  • x265: support for '--psy-rdo X';
  • x265: adjusted to new preset&tune values -> It's recommend to reset the x265Model
    WARNING: This option is known to produce artifacts in some cases!
*changed*
  • avisynth: set MTMode to 5 before LibAVVideoSource
  • avisynth: enable "Disable distributor()' for Windows 8 & 8.1, by default, for all others disable it by default
  • avisynth: fixed links which linked to avisynth.org
  • avisynth: allow distributor() even for avisynth preview
  • input: improve mpls handling
  • jobs: make sure there will be no job creation if .m4v is used as output extension while 'Audio handling' isn't set to ignore. Added awarning about it and how to avoid it and still create .m4v output.
  • DivX265: use DivX265 'resolution profiles' internally and enforce them

*fixed*
  • audio: mp4 audio extraction name problem (on Windows)
  • avisynth: force deinterlace + Avisynth-Deinterlacer sometimes didn't force deinterlacing
  • avisynth: RGBColorAdjust Filter-Preview
  • avisynth: ColorMatrix Avisynth/Filter-Preview
  • avisynth: bug could cause distributor() to be added, even when 'Disable distributor()' was enabled
  • avisynth: reset 'need avisynth'-checks
  • avisynth: fixed HQDering call
  • decode: mencoder 422 output and color space mixup using mencoder
  • DivX265: use constant quantizer '-qp' instead of '--cq'
  • filtering: mcdeint -> framestep didn't update the gui
  • input: monitoring folder support
  • jobs: check whether FRAPS is installed on the system or not
  • x265: 12bit encoding
  • mux: mp4box didn't always use short file names on Windows which could cause problems with unicode names&paths
  • mux: tsMuxeR set disklabel for isos


-> downloads: http://www.selur.de/downloads

Cu Selur
__________________
Hybrid here in the forum, homepage
Notice: Since email notifications do not work here any more, it might take me quite some time to notice a reply to a thread,..

Last edited by Selur; 8th June 2014 at 19:47.
Selur is offline   Reply With Quote
Old 9th June 2014, 22:50   #2200  |  Link
digitall.h
Registered User
 
Join Date: May 2012
Location: Here
Posts: 257
Great!, good news!

Already downloaded, I will try and test ASAP.


...I was missing your releases.

I suppose that real life take a lot of our time.

digitall.h is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 07:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.