Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > General > Decrypting

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 20th March 2020, 18:46   #481  |  Link
nalor
Registered User
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 379
Quote:
Originally Posted by Bomum View Post
Sorry for lack of words
What is the "oldest DVDFab, Player, Passkey version" supported by "Latest FindVUK"?
This an info from the FindVUK 0.68 changelog:
Quote:
; 0.68 released - 20150927
; change: added DVDfab 9.2.1.5 as tested application
; change: added Passkey 8.2.5.0 as tested application
; change: added MediaPlayer 2.5.0.5 as tested application
I think that even this old applications should still work (but I've never tested and don't support it) but afaik they aren't supported by DVDfab any longer - or at least it's not possible to decrypt new discs with them.
So I don't understand why you want to use an old dvdfab-application?

Finally I'd say that only current applications are 'supported'.
nalor is offline   Reply With Quote
Old 22nd March 2020, 05:37   #482  |  Link
Bomum
Registered User
 
Join Date: Mar 2020
Posts: 4
Thank you for answering
I didn't know how much support I had, so I asked a question, sorry
Bomum is offline   Reply With Quote
Old 28th March 2020, 19:26   #483  |  Link
richy
Registered User
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 11
I've recently been getting problems with the sync. I used to get speeds of several MB/s and the whole process would take seconds but I mostly seem to get a few kB/s (generally about 7-8 kB/s) now before it eventually fails because it gets nowhere near the 30MB or so required for the full download (generally it gets to about the 3MB mark and then I get "ERROR! Download of OnlineDB failed!")

Has something altered? Is it just me? Is my IP address being throttled?? :P

I'm using the latest version (v1.31) and it works fine for submissions but I'm just getting issues with the sync.
richy is offline   Reply With Quote
Old 28th March 2020, 19:56   #484  |  Link
nalor
Registered User
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 379
Quote:
Originally Posted by richy View Post
I've recently been getting problems with the sync. I used to get speeds of several MB/s and the whole process would take seconds but I mostly seem to get a few kB/s (generally about 7-8 kB/s) now before it eventually fails because it gets nowhere near the 30MB or so required for the full download (generally it gets to about the 3MB mark and then I get "ERROR! Download of OnlineDB failed!")

Has something altered? Is it just me? Is my IP address being throttled??

I'm using the latest version (v1.31) and it works fine for submissions but I'm just getting issues with the sync.
I noticed the problem yesterday...

The problem is the speed of the free bplaced account I'm using at the moment.

I'm currently thinking about a solution.

Just in case someone knows a good free hoster with php and mysql please post here or send me a pm.

Gesendet von meinem H8324 mit Tapatalk
nalor is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 13:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.