Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > Video Encoding > MPEG-4 Encoder GUIs

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 4th April 2011, 23:41   #1  |  Link
jemm54
Registered User
 
jemm54's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 4
Quality compression problem

Hello guys, im having a problem with a compression of a video in h264 with staxrip & Zarxgui,

The problem is that whenever I have a poor quality output, but use quality mode 1 (which should give a quality "lossless") but always noticed that the quality is not as good as it should

here is a sample of what my avisynth script and the resulting Q: 1

Script
http://img851.imageshack.us/img851/8914/snapscript.png

Result Q:01
http://img851.imageshack.us/img851/5...0416h16m16.png

the problem is mainly in the blanket, it lose all the debanding

My codec settings:

http://i.imgur.com/7DK4Y.jpg
http://i.imgur.com/oxR3d.jpg


Apreciate any help you could give me to understand why this happens. Thanks

(Sorry for my bad english)
jemm54 is offline   Reply With Quote
 

Tags
compression, h264, quality, staxrip, zarxgui

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 01:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.