Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > Capturing and Editing Video > New and alternative a/v containers

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12th May 2018, 21:02   #1  |  Link
zeropc
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 94
Why does the AC3 core needs to be separated from TrueHD when added to MKV?

can someone please answer this properly and is there a way to turn this option off?

sure, some might find this useful. but you can also run into issues do to the separation.
zeropc is offline   Reply With Quote
Old 12th May 2018, 21:10   #2  |  Link
sneaker_ger
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 4,970
https://gitlab.com/mbunkus/mkvtoolni...rueHD-and-AC-3
sneaker_ger is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 14:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.