Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > (HD) DVD, Blu-ray & (S)VCD > (HD) DVD & Blu-ray authoring

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 31st December 2008, 18:44   #61  |  Link
deank
Programmer (or just 教务长)
 
deank's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Valencia, Spain
Posts: 4,248
multiAVCHD button will generate folder structure and file names compatible with:

* Memory Stick
* SD/MMC
* USB

multiBD button will generate content, suitable for optical media:

* BD
* DVD

AVCHD output does not require most of the folders, but it works fine with them, so I left them being created.
deank is offline   Reply With Quote
Old 31st December 2008, 18:51   #62  |  Link
asherungar
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 84
how do i add more than 1 .srt file to the same mkv?
asherungar is offline   Reply With Quote
Old 31st December 2008, 18:54   #63  |  Link
deank
Programmer (or just 教务长)
 
deank's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Valencia, Spain
Posts: 4,248
For now, there is no way. I'll add this in next releases.
deank is offline   Reply With Quote
Old 31st December 2008, 19:05   #64  |  Link
idbirch2
Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Location: UK
Posts: 680
Mr

Quote:
Originally Posted by deank View Post
Look at the log. Can you see some lines reading:

New offset for m2ts#X -> X

Can you PM me the log of this unsuccessful procedure? I did a lot of tests and it never happened.
Yes, I see those lines. I've PM'd you the full contents of the log. I didn't have the original log so I created the whole project again, the problem was exactly the same though.
idbirch2 is offline   Reply With Quote
Old 31st December 2008, 19:25   #65  |  Link
asherungar
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 84
i dont get a menu
using a PS3 and a Western Digital 1TB.
i can play the MTS files seperatly if i choose in the PS3 "Display All", but no menu, just a black screen,
also, the movie is 1280x720 but my TV shows that its playing at 1080p.
asherungar is offline   Reply With Quote
Old 31st December 2008, 19:31   #66  |  Link
deank
Programmer (or just 教务长)
 
deank's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Valencia, Spain
Posts: 4,248
If it shows playing but no video is shown, than it is MKV incompatible format. PS3 is pickable and MKVs should conform high@4.1 profile.

It is not multiAVCHD malfunction. Did you manage to play anything else generated with mutiavchd?
deank is offline   Reply With Quote
Old 31st December 2008, 19:47   #67  |  Link
asherungar
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 84
i think you didnt understand. the menu doesnt show up.
i click on the AVCHD folder from the PS3, and nothing happens, no "play" is shown (the white arrow..).

i can although pick a specific MTS file if i choose "Display all" which lets me see the whole file structure.

thanks
asherungar is offline   Reply With Quote
Old 31st December 2008, 19:57   #68  |  Link
deank
Programmer (or just 教务长)
 
deank's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Valencia, Spain
Posts: 4,248
redownload the whole package from http@1 link in 1st post.
deank is offline   Reply With Quote
Old 31st December 2008, 20:06   #69  |  Link
asherungar
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 84
has to be link 1? rapidshare is really slow by me..

sorry for the nag

Last edited by asherungar; 31st December 2008 at 20:17.
asherungar is offline   Reply With Quote
Old 31st December 2008, 21:16   #70  |  Link
asherungar
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 84
i couldnt play anything with multiavchd, meaning no menu is shown,
even movies that work using avchd_me.
and also it puts the 3 mts files of the menu as the last files in team folder, is that ok?
thanks
asherungar is offline   Reply With Quote
Old 31st December 2008, 21:18   #71  |  Link
Krawhitham
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Location: Ohio, USA
Posts: 58
Quote:
Originally Posted by asherungar View Post
i couldnt play anything with multiavchd, meaning no menu is shown,
even movies that work using avchd_me.
and also it puts the 3 mts files of the menu as the last files in team folder, is that ok?
thanks


Does it work on NTSC systems?

The menu files are 25 FPS
Krawhitham is offline   Reply With Quote
Old 31st December 2008, 21:22   #72  |  Link
asherungar
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 84
im preety sure it supports NTSC
asherungar is offline   Reply With Quote
Old 31st December 2008, 21:27   #73  |  Link
Krawhitham
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Location: Ohio, USA
Posts: 58
Quote:
Originally Posted by asherungar View Post
im preety sure it supports NTSC
All I'm going by is this, I found it on another site in a Menu making tutorial

Quote:
Important Note: To improve compatibility for everyone, please create NTSC menus. Menus with 25fps will not play on North American PS3 and will hang. Please ensure that your menus are all NTSC.
Krawhitham is offline   Reply With Quote
Old 31st December 2008, 21:33   #74  |  Link
asherungar
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 84
and is multiavchd menus NTSC? i have a north american PS3...
can i just change the frame rate to 23.976?
asherungar is offline   Reply With Quote
Old 31st December 2008, 21:47   #75  |  Link
deank
Programmer (or just 教务长)
 
deank's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Valencia, Spain
Posts: 4,248
I'm not sure how non-european PS3s handle multiAVCHD output. My PS3 plays menus @1920x1080i/25hz(fps).

I have no means to test other platforms, but other users report multiAVCHD usage to be compatible with their SAPs so, that's a stand for me.

I'm 80mins away from new year celebration, so I'll be away for some hours now.

Something I'd ask you is to delete all your posts, that have been answered to, or the ones irrelevant to multiAVCHD developement.

Thank you, and have a nice 2009!

Dean Kasabow

Last edited by deank; 31st December 2008 at 21:50.
deank is offline   Reply With Quote
Old 31st December 2008, 21:49   #76  |  Link
asherungar
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 84
wait, is there a way you can try to create NTSC menus?
asherungar is offline   Reply With Quote
Old 31st December 2008, 22:39   #77  |  Link
Atak_Snajpera
RipBot264 author
 
Atak_Snajpera's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Poland
Posts: 7,320
Quote:
wait, is there a way you can try to create NTSC menus?
AVCHD standard supports framerates up to 59.94 fps (for 1080p up to 29.97fps) so you don't have to change anything. My PS3 (euro) plays 23.976 and 29.97 fps without problems so I see no reason why your version would not play 25 fps!
Atak_Snajpera is online now   Reply With Quote
Old 1st January 2009, 00:48   #78  |  Link
SeeMoreDigital
Life looks better in UHD
 
SeeMoreDigital's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Notts, UK
Posts: 11,497
Quote:
Originally Posted by Atak_Snajpera View Post
AVCHD standard supports framerates up to 59.94 fps (for 1080p up to 29.97fps) so you don't have to change anything....
And with a profile not exceeding high@L4.0
__________________
| I've been testing hardware media playback devices and software A/V encoders and decoders since 2001 | My Network Layout & A/V Gear |
SeeMoreDigital is offline   Reply With Quote
Old 1st January 2009, 01:30   #79  |  Link
asherungar
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 84
but i did everything just as simple as it is... still no menu...anyone with an american PS try it?
thanks!
asherungar is offline   Reply With Quote
Old 1st January 2009, 02:23   #80  |  Link
asherungar
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 84
again, is it ok that in the end the menu is the last 3 MTS files in the stream directory?

and i get an error message in the end that its unable to delete a file from the temp directory:



then an empty window comes up:



anybody encounter that?
please help...i just bought a new 1TB HD for this...
Thanks!
asherungar is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
avchd, blu-ray hd-dvd, mkv, multiavchd, re-author

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 18:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.