Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > (HD) DVD, Blu-ray & (S)VCD > DVD Rebuilder

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 17th September 2019, 02:13   #28781  |  Link
zamengo
Registered User
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 11
Quote:
Originally Posted by jdobbs View Post
Ok, I fixed it. It was a stupid mistake I made with some new code I'd added for UHD support. Used the wrong variable as an array index. Doh!!! The fix will be included in the next release.
I found another bug / mistake.

When import MKV HEVC 2160p, BD Rebuilder recognize as a HEVC 1080p.

After encode and UHD Adjust has done, this keep HEVC 1080p, but the file is 2160p, only the disc structure has this info.
zamengo is offline   Reply With Quote
Old 19th September 2019, 23:44   #28782  |  Link
jdobbs
Moderator
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 20,324
Quote:
Originally Posted by zamengo View Post
I found another bug / mistake.

When import MKV HEVC 2160p, BD Rebuilder recognize as a HEVC 1080p.

After encode and UHD Adjust has done, this keep HEVC 1080p, but the file is 2160p, only the disc structure has this info.
I've imported multiple 2160p sources and haven't experienced what you describe. Are you sure you are letting it complete? When TSMUXER creates the structure it marks it as 1080p (because it doesn't support 2160p directly) -- but BD-RB corrects that after the TSMUXER session is completed.
__________________
Help with development of new apps: Donations.
Website: www.jdobbs.net
jdobbs is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 02:00   #28783  |  Link
zamengo
Registered User
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 11
Quote:
Originally Posted by jdobbs View Post
I've imported multiple 2160p sources and haven't experienced what you describe. Are you sure you are letting it complete? When TSMUXER creates the structure it marks it as 1080p (because it doesn't support 2160p directly) -- but BD-RB corrects that after the TSMUXER session is completed.
yep, after encode this keep with 1080p info, when open the encoded disc in bdrebuilder.

Another stranger things that happened, but with a legit 1080p, the CPU use is around 20%, this is a bug ?

I already see this low cpu use in the past, but i don't know how I fix this
zamengo is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 12:26   #28784  |  Link
jdobbs
Moderator
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 20,324
Quote:
Originally Posted by zamengo View Post
yep, after encode this keep with 1080p info, when open the encoded disc in bdrebuilder.

Another stranger things that happened, but with a legit 1080p, the CPU use is around 20%, this is a bug ?

I already see this low cpu use in the past, but i don't know how I fix this
That's very unusual with newer versions of X264... but trying looking up MULTIPROCESS in HIDDENOPTS.txt.
__________________
Help with development of new apps: Donations.
Website: www.jdobbs.net
jdobbs is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 20:02   #28785  |  Link
Mike-uk
Registered User
 
Join Date: Jun 2018
Location: Dorset
Posts: 31
hi, anyone know how i can run avisynth+ and avisynth260 at the same time, i use avs2dvd with avisynth+ for its MT capabilities but when i install avisynth260 avs2dvd only sees 260 and not the MT version,

thanks
Mike
Mike-uk is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 23:14   #28786  |  Link
MrVideo
Registered User
 
MrVideo's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Wisconsin
Posts: 1,567
I'm not sure you can because of the same-named DLL file that is installed.
__________________
My Total Eclipse 2017 Photos
MrVideo is offline   Reply With Quote
Old Today, 01:22   #28787  |  Link
LowDead
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Location: Sweden
Posts: 168
Quote:
Originally Posted by Mike-uk View Post
hi, anyone know how i can run avisynth+ and avisynth260 at the same time, i use avs2dvd with avisynth+ for its MT capabilities but when i install avisynth260 avs2dvd only sees 260 and not the MT version,

thanks
Mike
Not really the right thread for this, but check out Universal Avisynth Installer

I think its very useful.

//LD
LowDead is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 13:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.