Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > (HD) DVD, Blu-ray & (S)VCD > DVD Rebuilder

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Today, 02:27   #27721  |  Link
Lathe
Registered User
 
Lathe's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 881
Quote:
Originally Posted by amigafuture View Post
yeah, i already nailed being a jackass....(in some opinions...heehaw, heehaw!).
.
Lathe is offline   Reply With Quote
Old Today, 04:37   #27722  |  Link
MrVideo
Registered User
 
MrVideo's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Wisconsin
Posts: 1,405
Quote:
Originally Posted by AmigaFuture View Post
Run-time error '70': Permission Denied.
I've run into this error and have reported it. I already have IMPORT_PREPARE_MKV=0 set. It doesn't happen often, but it happened yesterday. All I did was restart the project and all was well. Win7 just seems to love screwing with me.
__________________
My Total Eclipse 2017 Photos
MrVideo is offline   Reply With Quote
Old Today, 06:15   #27723  |  Link
AmigaFuture
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Location: Within the main Source.
Posts: 706
Quote:
Originally Posted by Lathe View Post
.
Not...because nothing ever ends. Except a sentence. Neener, neener! Disappointed, I was expecting a graphic of some kind.
__________________
Life is not a journey to the grave; but rather to skid out broadside, thoroughly used, torn and warn and loudly proclaim; WOW; What a ride!!! Soon, I'm going to do it AGAiN in different skin!!
AmigaFuture is offline   Reply With Quote
Old Today, 06:20   #27724  |  Link
AmigaFuture
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Location: Within the main Source.
Posts: 706
Quote:
Originally Posted by MrVideo View Post
I've run into this error and have reported it. I already have IMPORT_PREPARE_MKV=0 set. It doesn't happen often, but it happened yesterday. All I did was restart the project and all was well. Win7 just seems to love screwing with me.
Did it hurt when you ran into it?

I've reported before also. Sometimes a restart of a project clears it here also. So, Windows 7 has feelings and is aiming it's A.I. at you to get some kind of ....."screw with you judgement" on you? Hmm..and here I thought only people do that. Well, okay, some people also point the Sky for that kind of "Heey, man, why me??" which is extremely silly to me. As JD has so eloquently typed before, "People often shoot themselves in the foot." but that's not verbatim. My thinkth I'll be correcth soonth...hehe.
__________________
Life is not a journey to the grave; but rather to skid out broadside, thoroughly used, torn and warn and loudly proclaim; WOW; What a ride!!! Soon, I'm going to do it AGAiN in different skin!!

Last edited by AmigaFuture; Today at 06:24.
AmigaFuture is offline   Reply With Quote
Old Today, 06:41   #27725  |  Link
Lathe
Registered User
 
Lathe's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 881
Quote:
Originally Posted by AmigaFuture View Post
Not...because nothing ever ends. Except a sentence. Neener, neener! Disappointed, I was expecting a graphic of some kind.
Lathe is offline   Reply With Quote
Old Today, 09:19   #27726  |  Link
Atak_Snajpera
RipBot264 author
 
Atak_Snajpera's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Poland
Posts: 6,576
Quote:
Originally Posted by AmigaFuture View Post
Math is not even close to my best subject, BUT...this reply is what learned a long time ago also. It makes very good logical sense, .........still.

I wonder if the "new math" is where the GiG and MiB thing is coming from? Hmm... Lots of people where I live are having a very difficult time getting it accepted. I haven't checked into it, so I'm guessing.
A lot of people in USA have even problems to accept ultra logical and easy to use metric system so I'm not surprised that you refuse to acknowledge that 1KiB = 1024 and 1kB = 1000. I guess that some people just like to live in that schizophrenic state where kilo means 1000 and 1024 at the same time. In metric world this is just plain stupid.

Metric system vs imperial
https://www.youtube.com/watch?v=EUpwa0je6_Y

Quote:
I went to college before Microsoft existed... and it has always been 1024 in the computer world.
Linux has no problem with showing correct binary units like GiB. So yes! The problem is in old farts in M$ refusing to add one letter "i".

Last edited by Atak_Snajpera; Today at 09:47.
Atak_Snajpera is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 11:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.