Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > General > Audio encoding

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 9th October 2007, 10:30   #1  |  Link
Florisel
Registered User
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 9
Bad AC3 sound when converting from PS to TS

Hi everybody,

I am currently writing a tool, which converts program stream to transport stream. The conversion for MPEG2 video programs with MPEG1/2 sound works good, however I am experiencing problems with the streams with AC3 sound. When converted and played back, audio decoder reports missing frames and synwords, which are probably result of some missing or incorrectly packetized audio data. I have spent a lot of time already on this issue but so far I could not find what the problem is and what to ask guru's on this forum for help.
I have uploaded to RapidShare two samples, which I work with:
- one is the original program stream file, which plays correctly
http://rapidshare.com/files/50762719/ZDF_AC3.mpg.html
- one converted transport stream file (from the previously mentioned program stream file), which plays incorrectly
http://rapidshare.com/files/50762888/ZDF_AC3.ts.html

Can someone have a look at these two files and help me to understand what the problem is?

Big thanks in advance.
Florisel is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 08:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.