Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > (HD) DVD, Blu-ray & (S)VCD > One click suites for DVD backup and DVD creation

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 17th May 2003, 02:19   #1  |  Link
louthewiz
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Location: in the USA
Posts: 17
Burning with instant copy

I'm a newbie to all this i purchased the sony dvd burner and instant copy updated it,also dn loaded dvd decrypter and the update.Now here is the thing I cant seem to understand ive burned several backups with no trouble using decrypter and instant copy to compress and burn but several dvds I tried like die hard jurrasic park etc that I have tried to back up makes instant copy crash when it tries to read video quality and converting or compressing and I was wondering why it happens with these movies I want to back up but not with others .I have the sony 500a 512mb ram an amd xp 1.8 chip with win 98se plus a 60gig hd and hardly anything else installed in my computer and I need to be pointed in the right direction to correct this problem so if anyone can help me please do...

Last edited by louthewiz; 17th May 2003 at 02:23.
louthewiz is offline   Reply With Quote
Old 17th May 2003, 07:28   #2  |  Link
atreides93
Registered User
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 948
I'm moving your post to the oneclick methods forum. That's where you can find help for InstantCopy and other programs like it.
atreides93 is offline   Reply With Quote
Old 17th May 2003, 14:22   #3  |  Link
jhmac
Registered User
 
jhmac's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 127
When you rip it with decrypter are you ripping the full dvd (all files) or just movie only. If you rip movie only and try to run it through IC7 it will crash/choke on it...
jhmac is offline   Reply With Quote
Old 18th May 2003, 00:18   #4  |  Link
louthewiz
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Location: in the USA
Posts: 17
I was having trouble with copying the whole dvd menus and all and I was wondering if there was a fix to stop instant copy from crashing with some of my movies I want to back up
louthewiz is offline   Reply With Quote
Old 19th May 2003, 04:19   #5  |  Link
louthewiz
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Location: in the USA
Posts: 17
please someone help????
louthewiz is offline   Reply With Quote
Old 19th May 2003, 20:21   #6  |  Link
homey
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 25
louthewiz,

Have you downloaded and installed the update?

http://www.pinnaclesys.com/docsuppor...py&page_id=711
homey is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 00:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.