Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > Capturing and Editing Video > HDTV / DVB / TiVo

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12th February 2010, 19:02   #241  |  Link
pausefisk
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 27
Quote:
Originally Posted by Ventolin View Post
Hi pausefisk,

Sorry for the delay in replying.

I actually am running Windows 7 64bit on my development machine so will test with bitdefender 2010 and see if I can replicate the behaviour.

Does this happen with TSPE 0.760 and/or 0.810?

Regards,

Vent
Hi.

TSPE 0.755 = OK!
TSPE 0.760 = NOT LOADING
TSPE 0.810 = NOT LOADING

As for the crashing, it was my interal directoshow filters that caused it, i got that solved now. However i remember i had some issues with some .ts recordins in 0.755 wich worked fine in TSPE 0.810, so i hope you find a way to fix this

PS!! I would be NICE to be able to change witch audio that should be played when cutting the video. Some times my recordings have several languages, and i have to listen to the "wrong" audio when cutting, wich can make it a bit hard to find the correct spots.
pausefisk is offline   Reply With Quote
Old 24th August 2011, 07:22   #242  |  Link
TheFrenchDumb
Registered User
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 11
stable version crashed on my seven 64 bit

beta seems to work (just launching)
TheFrenchDumb is offline   Reply With Quote
Old 8th September 2011, 02:13   #243  |  Link
jmac698
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,840
Hello,
I have a good test case for you to work on. This stream isn't working in your latest beta
http://www.mediafire.com/?97306hu22241bhr
since your program can't find it, I'll give you a hint - the streams are 0x980 and 0x981, 1080p mpg2 and 5.1 ac3.
Though I don't know much about using it, however I was hoping your program would let me fix this stream.
thanks.
jmac698 is offline   Reply With Quote
Old 8th September 2011, 05:54   #244  |  Link
jmac698
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,840
The problem has been found - does your program support Transport Sync Error? And it was probably cut with mp2cut2.
Quote:
xport Transport Stream Demuxer 0.96
program = 1, video channel = 1, audio channel = 1
Program Number = 1 (0x0001), Program Map PID = 55 (0x0037)
Transport Sync Error, skipped 73 bytes, at 44 <------------------------------ kills my PID detection!
program descriptor = 0x88, 0x04, 0x0f, 0xff, 0xc4, 0xfc
Video PID = 2432 <0x0980>, type = 0x02
Audio PID = 2433 <0x0981>, type = 0x81
ES descriptor for stream type 0x81 = 0x0a, 0x04, 0x65, 0x6e, 0x67, 0x00
Audio Bitrate = 384000, Audio Sampling Rate = 48000
Audio Mode = 2/0, bsid = 6, bsmod = 0
Sequence Header found
26 frames before first Sequence Header
Horizontal size = 1920
Vertical size = 1080
Aspect ratio = 16:9
Frame rate = 29.97
Sequence header bitrate = 25000000 bps
Progressive Sequence = 0
First Video PTS = 0xa89e0530
First Audio PTS = 0xa89dfd3b, -2037
ts rate = 450760, video rate = 3479986
packets for pid 0 <0x0000> = 197, first = 1, last = 48047
packets for pid 55 <0x0037> = 154, first = 1012, last = 48048
packets for pid 2432 <0x0980> = 42407, first = 50, last = 48178
packets for pid 2433 <0x0981> = 5424, first = 45, last = 48183
packets for pid 5269 <0x1495> = 1, first = 44, last = 44
coded frames = 454, video fields = 1135
jmac698 is offline   Reply With Quote
Old 22nd November 2011, 05:21   #245  |  Link
patja
Registered User
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 29
Command line?

TSPE is proving invaluable for repairing H.264 ts files from my Hauppauge Colossus HDMI source.

But I really need to be able to script it from the command line. All I need is the ability to load a source file and hit the edit button's method.

Is there an undocumented feature that would enable me to accomplish the above repair-only scenario in the current release?

If not, what are the plans for a command line-enabled version?
patja is offline   Reply With Quote
Old 30th May 2012, 21:54   #246  |  Link
xara
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 31
A new alpha version is available (0.815 26/05/2012) but the free unrestricted license dont work.
Anyone sucessfully tested this version?

Nevermind... I got it. Upgrade my full license and works fine.
The new version seems to be very stable.
The previous one, 0.813, crashes all the time in my machine. But this performe like a rock.

Last edited by xara; 5th June 2012 at 20:18.
xara is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 02:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.