Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > Video Encoding > MPEG-4 AVC / H.264

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11th May 2011, 07:10   #1  |  Link
Beatslars
[CWE]
 
Join Date: May 2011
Posts: 3
Gray pixels at start frames of MKVS. Help?!

Name:  Screen shot 2011-05-11 at 1.05.46 AM.png
Views: 88
Size:  50.6 KB

This is what happens to the very beginning of my MKVs after I successfully split the 3 episodes from the stream. These are only shown in the second and third episodes of the stream files, after the split. I even tried to re-split and it still does it.

I have no idea how to fix this.
Beatslars is offline   Reply With Quote
Old 11th May 2011, 07:15   #2  |  Link
sneaker_ger
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 4,678
As I already told you in your other thread: there are limitations on where you can cut in a video stream. If you do not cut at IDR frames, things like these are bound to happen.
sneaker_ger is offline   Reply With Quote
Old 12th May 2011, 02:31   #3  |  Link
Blue_MiSfit
Derek Prestegard IRL
 
Blue_MiSfit's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Los Angeles
Posts: 5,312
^^ Sounds like this is exactly the problem.

How did you split the MKV file?

Derek
Blue_MiSfit is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
anime, encode, frames, gray, split

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 18:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.