Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > Video Encoding > MPEG-2 Encoding

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 4th June 2008, 14:47   #21  |  Link
Velvet Ghost
Registered User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 6
This is very strange! I have tried this encode on my computer using Procoder 3, CCE SP, TMPGEnc, and HCEnc so far, and in all cases I have got distinctly degraded results, to a lesser or greater extent. And yet you have got MUCH better results with the same HCEnc, and with ProCoder 2! I must be unconsciously doing something wrong. Could there be something wrong with my installation or hardware? I know this is impossible for you to diagnose, but I'm really baffled.
Velvet Ghost is offline   Reply With Quote
Old 4th June 2008, 18:06   #22  |  Link
45tripp
Dolphin Blue
 
45tripp's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 336
well i don't have any junk codecs in my decoding chain.
try killng all codecs and work up from zero starting with ffdshow.

also with procoder i feed it with avisynth input,
and convert to yuy2
__________________
injected with feelings; with no final fading
45tripp is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
divx, mpeg, procoder, xvid

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 08:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.