Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > Capturing and Editing Video > New and alternative a/v containers

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 23rd August 2002, 18:36   #1  |  Link
KitKat
Registered User
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 33
OggMux prob: computer freezes. (Ouch!) :-)

I know the title sounds scary, but maybe it's just me and maybe somebody will help me with this:

What I do:

1. Avi file encoded w/ Divx 5.0.2.
2. Two soundtracks, English & Director's comments.
3. Three subs: English, Portuguese & Spanish.
4. Chapters: imported list.
5. Mux!

What happens:

After 23 seconds of the movie is muxed, progress stops.
1. If I wait, OggMux freezes. Wait more, computer freezes. (That sounds like a memory prob. Ouch!)
OR
2. If I click Exit "quickly", OggMux exits. Then if I do Ctrl-Alt-Del, I'm stuck in the "Green screen." i.e. The desktop elements disappear (task bar, icons, etc.) but the Task Manager window never appears. All I can do then is a hard reboot.

But wait, there's more! Here's the kicker:

I did the exact same thing last week and it worked perfectly...!!!
The only difference is the avi file. I used different filters in VirtualDub, that's it...

I'm sorta puzzled and wonder if I installed some video-editing software since last week that can cause this problem. Hence, I'm far away from accusing OggMux of this problem, but still... Anybody experienced this before?

I'm on Win2k.
KitKat is offline   Reply With Quote
Old 23rd August 2002, 19:02   #2  |  Link
Koepi
Moderator
 
Koepi's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Germany
Posts: 4,455
Just a wild guess, maybe there is'n enough space on the target drive?

Regards,
Koepi
Koepi is offline   Reply With Quote
Old 23rd August 2002, 19:21   #3  |  Link
KitKat
Registered User
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 33
Quote:
Just a wild guess, maybe there is'n enough space on the target drive?
Sorry, but that's not it: brand new 80G...
KitKat is offline   Reply With Quote
Old 24th August 2002, 03:17   #4  |  Link
KitKat
Registered User
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 33
Ok, forget it. This is not an OggMux problem... But it's very interesting nonetheless. I brought up this issue in the Divx5 forum where it belongs (I think).
KitKat is offline   Reply With Quote
Old 24th August 2002, 03:33   #5  |  Link
Phanton_13
Registered User
 
Join Date: May 2002
Posts: 63
I have the same problem whith shaft, I can mux the video whith oggmux, and the ogg video only have 18' but if I multiplex it with graphedit or submux works ok, if you uses Vobsub, try to mux whith submux( only one problem, you dont have chapters or you ned to put manualy??).
Its strange this problem only apears ramdonly and not only in oggmux, the can be apear in submux or graphedit. Im runing W2K SP2
sorry for my english.

Last edited by Phanton_13; 24th August 2002 at 03:39.
Phanton_13 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 17:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.