Welcome to Doom9's Forum, THE in-place to be for everyone interested in DVD conversion.

Before you start posting please read the forum rules. By posting to this forum you agree to abide by the rules.

 

Go Back   Doom9's Forum > (HD) DVD, Blu-ray & (S)VCD > Advanced authoring

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 3rd January 2006, 17:14   #1  |  Link
sajlc
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 37
muxman problem!

how come when I encode 1 VTS and no extras muxman has no problem putting it back to gether and when I try to encode more than 3 VTS muxman comes up and says video_ts.ifo= 0 bits can any on help!!!
Attached Files
File Type: rar MuxMan.mxp.rar (13.8 KB, 70 views)
File Type: rar MuxMan.rar (1.5 KB, 66 views)
sajlc is offline   Reply With Quote
Old 3rd January 2006, 21:03   #2  |  Link
Zeul
Registered User
 
Join Date: Nov 2002
Location: England
Posts: 1,361
The problem is that 2 segments (PGC1 & 3) have the same scene names. D3s7 needs to look at this and also provide the scenaid.log for diagnosis.
Zeul is offline   Reply With Quote
Old 4th January 2006, 02:07   #3  |  Link
sajlc
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 37
here you go
Attached Files
File Type: rar ScenAid.log.rar (19.5 KB, 66 views)
sajlc is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 17:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.