PDA

View Full Version : CD1 has sub CD2 not ???


StES
22nd February 2002, 19:39
Hi

someone knows this problem?
Cd1 contains subtitles and CD2 not ???

I used the doom9 guide and got one subtitle line (dutch).

What went wrong ???

Thx

FactorM
22nd February 2002, 20:13
which subtitle format for which video format are you using?

StES
24th February 2002, 19:35
It's ok
It took some time before the subs apeared on the screen :-)

Sorry guy
My mistake